Ντροπή! Η Ν.Δ. κάλυψε τον υβριστή Ψαριανό

Απλόχερη κάλυψη στον Γρηγόρη Ψαριανό για το αδιανόητο υβριστικό του παραλήρημα εις βάρος των καθηγητών, τους οποίους αποκάλεσε «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζους», παρείχε η Νέα Δημοκρατία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «γαλάζιας» παράταξης Ακης Σκέρτσος δήλωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πως «οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες. Εχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», προσθέτοντας στο ίδιο ύφος: «Προφανώς δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους,στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και το αφήνουμε εδώ».

Η χυδαία ανάρτηση του γνωστού γυρολόγου έχει προκαλέσει πάντως ισχυρές αναταράξεις ακόμη και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν λείπουν οι φωνές εκείνων που ζητούν να απομακρυνθεί από τη λίστα του ψηφοδελτίου στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του ζητεί επιτακτικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διαγράψει και να τον βγάλει εκτός λίστας, «διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι “αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι”», προσθέτοντας πως «εύλογα γεννιούνται τα ερωτήματα για το αν η υιοθέτηση από τη Ν.Δ. της χυδαιότητας Ψαριανού προοιωνίζεται την κομματική εργαλειοποίηση της αξιολόγησης των καθηγητών από μια πανίσχυρη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Την ίδια ώρα, οι δηλώσεις του «γαλάζιου» στελέχους έχουν προκαλέσει οργή και στην εκπαιδευτική κοινότητα, με την ΟΛΜΕ να αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι θα κινηθεί νομικά. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή, σημειώνει η ομοσπονδία, ενημερώνοντας πως έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, ενώ την ίδια ώρα καλεί τη Ν.Δ. να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή και να απαντήσει εάν συμφωνεί με αυτές. «Μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων εξέφρασε για άλλη μια φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα