Ομολογία Πλεύρη για καμία νέα πρόσληψη στην Υγεία!

Ούτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν μπορεί να κρύψει το μίσος του για το Εθνικό Σύστημα Υγείας ο Θάνος Πλεύρης (κεντρική φωτό).

Ο χειρότερος υπουργός Υγείας στη Μεταπολίτευση, που στη θητεία του είχαμε πάνω από 15.000 θανάτους από τον κορονοϊό, διαλυμένα νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια και φυσικά εκατοντάδες αποχωρήσεις γιατρών, δεν μπόρεσε ούτε αυτή την ώρα να κρύψει το πραγματικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία. Μετά τον μαρτυριάρη Σκυλακάκη, ο Θάνος Πλεύρης προχώρησε χθες στην αποδόμηση του δήθεν σχεδίου ανάπτυξης του ΕΣΥ, αποκαλύπτοντας πως οι 10.000 προσλήψεις είναι ακόμα μία προεκλογική απάτη.

«Προσλήψεις υπάρχουν μια χαρά» είπε ο Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας: «Οι προσλήψεις που υπάρχουν στον προγραμματισμό του υπουργείου και αναφέρεται στις αποχωρήσεις που θα γίνουν συνολικά από τον δημόσιο τομέα».

Η απάντηση του πρώην υπουργού οδήγησε σε νέα ερώτηση, αν, δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι θα επικρατήσει ο κανόνας μία πρόσληψη για μία αποχώρηση, οπότε δεν μιλάει η Ν.Δ. για ενίσχυση του ΕΣΥ, καθώς για να προσληφθεί ένας θα πρέπει να αποχωρήσει ένας. Εκεί ο Θάνος Πλεύρης μπέρδεψε τα πράγματα περισσότερο, καθώς είπε ότι ο κανόνας 1 προς 1 αφορά όλο το Δημόσιο πλην του ΕΣΥ.

«Στην Υγεία θα υπάρξουν επιπλέον προσλήψεις» υποστήριξε γενικώς, χωρίς να δίνει πειστικές απαντήσεις από πού θα προκύψουν, καθώς δεν υπάρχουν στο Πρόγραμμα Σταθερότητας παρά μόνο στον «προγραμματισμό του υπουργείου». Ολα τα παραπάνω δείχνουν πως πίσω από το δήθεν έτοιμο και κοστολογήμενο πρόγραμμα του κόμματος υπάρχουν ένα απίστευτο κενό και μια αοριστία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα