Προτεραιότητα του Κυριάκου οι… ΛΟΑΤΚΙ

Με το μοντέλο του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει επιλέξει να κινηθεί σε αυτή τη δεύτερη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ώρα που υπάρχει αναβρασμός στον υγειονομικό χώρο για τους πυροσβέστες που θα… ντυθούν διασώστες και ο νομικός κόσμος της χώρας αντιδρά στις προκλητικές και νεοφιλελεύθερες απόψεις Γεωργιάδη για τον θαλάσσιο σερβιτόρο της Ρόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τη δική του ατζέντα για αυτή τη νέα τετραετία, προτάσσοντας ως βασική θέση τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου θα γίνει κάποια στιγμή και είναι μέρος της στρατηγικής μας» δήλωσε ο Ελληνας πρωθυπουργός στο Bloomberg, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη». Το ειδησεογραφικό πρακτορείο μάλιστα αναφέρει στο εκτενές ρεπορτάζ του πως «ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, σε μια περιοχή όπου ορισμένες συντηρητικές κυβερνήσεις καταφέρονται εναντίον της συγκεκριμένης κοινότητας».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, που έγιναν δεκτές με μεγάλη ικανοποίηση από την κεντρώα πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει ήδη να έχουν προκαλέσει ίλιγγο στον Αντώνη Σαμαρά αλλά και στους σκληρούς δεξιούς του κόμματος, που βλέπουν τη Νέα Δημοκρατία να έχει υιοθετήσει την κοινωνική ατζέντα των πλέον ακραίων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός απ’ όταν ο Αντώνης Σαμαράς κατακεραύνωνε τη στροφή προς τον μεταμοντερνισμό και τις νέες θεωρίες για το φύλο. «Υπάρχει ακόμη η τάση, σε κάποιες δυτικές χώρες, να υποκατασταθεί το ιερό πρόσωπο της μάνας και του πατέρα, στα επίσημα έγγραφα, με περιφράσεις του τύπου “γονέας ένα” και “γονέας δύο”. Κάποιοι προσπαθούν να το φέρουν κι εδώ αυτό. Δεν μπορεί όμως να περάσει.

Η κοινωνία είναι κατηγορηματικά αντίθετη» είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πια μπορεί να μη μιλάει γενικά και αόριστα για τέτοια θέματα, αλλά συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ως υποκείμενο της πρότασής του το όνομα και το επώνυμο του πρωθυπουργού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα