Ο Μηταράκης μαζί με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας

Αντιπερισπασμό στον Κυριάκο Μητσοτάκης φαίνεται ότι έκανε στις διακοπές του ο Νότης Μηταράκης, που -ως γνωστόν- εξεδιώχθη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτης επειδή εν μέσω πυρκαγιών είχε πάει τριήμερο στην Πάτμο! Ετσι, μπορεί ο πρωθυπουργός να έκανε διακοπές στα Χανιά με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου και τη φιλοξένησε, ο τέως υπουργός όμως έκανε διακοπές, στην Κρήτη κι αυτός, με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ!

Ο Αυστριακός πρωθυπουργός παραθερίζει στη Χερσόνησο και φιλοξενείται από τον κ. Μηταράκη, καθώς, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία από την περίοδο της συνεργασίας τους σε ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής την προηγούμενη τετραετία, όταν ο Νότης Μηταράκης διετέλεσε υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και ο κ. Νεχάμερ ήταν υπουργός Εσωτερικών στη χώρα του. Και επειδή φωτογραφίες δεν μπορεί να μοιράζεται μόνο ο πρωθυπουργός με την πρόεδρο της Κομισιόν, το ίδιο έκανε και ο Νότης Μηταράκης για να δείξει τις υψηλές επαφές του. Ανέβασε φωτογραφία στα social media με τον κ. Νεχάμερ, γράφοντας: «Ο καγκελάριος είναι διαχρονικός φίλος της χώρας μας, την οποία στήριξε έμπρακτα στη μεταναστευτική κρίση στον Εβρο το 2020 και στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης». Οι πληροφορίες ότι του ζήτησε να μιλήσει στον κ. Μητσοτάκη να τον επαναφέρει στην κυβέρνηση ελέγχονται ως αναληθείς…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα