Η Μάρθα Σαμαρά με την «Αττική Μπροστά»

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» Μάρθα Σαμαρά δραστηριοποιείται ως σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Για πάνω από 28 χρόνια εργάστηκε ως εμπορική διευθύντρια στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και είχε υπό την ευθύνη της τέσσερα περιοδικά. Εχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. από το 2016, ενώ στο συνέδριο του 2022 εκλέχθηκε στην 5η θέση. Η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο είναι έντονη και από τη θέση της ειδικής γραμματέως του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΚΕΣΟ) υλοποιεί δράσεις προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η Μάρθα Σαμαρά έχει «οργώσει» τον Βόρειο Τομέα και γνωρίζει βαθιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Δεν είναι η πρώτη φορά που θέτει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής στον Βόρειο Τομέα. Το 2014 ήταν η 2η σε σταυρούς.

Αποφασισμένη να εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Βόρειου Τομέα, επικεντρώνει την προσοχή της σε έργα και πολιτικές που θα καταστήσουν την Αττική πιο πράσινη και πιο ανθρωποκεντρική. Τώρα μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά και με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δράσεων και των μεταρρυθμιστικών έργων στοχεύουν να πάνε την «Αττική Μπροστά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα