Ανδρουλάκης: «Οχι στους υπηρέτες του Μαξίμου»

«Γραμμή» για τη στήριξη σε αυτοδιοικητικούς «που δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου, αλλά τον πολίτη» έδωσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. από τη Μυτιλήνη.

«Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να στηρίξετε τις επιλογές του στην Αυτοδιοίκηση σε όλη την Ελλάδα. Δηλαδή, ζήτησε έναν “γαλάζιο” χάρτη γιατί, όπως λέει, θα μπορεί να συνεννοείται καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε, κάνοντας έναν βραχύ απολογισμό:

«Θέλω κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνας να αναρωτηθεί τι έχουμε βιώσει τους τρεις μήνες που είναι πρωθυπουργός: Η ακρίβεια καλπάζει, αλλά έλεγχοι στην αγορά δεν υπάρχουν. Βιβλικές φυσικές καταστροφές σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας, αλλά στην πρόληψη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επένδυση. Και, βέβαια, σε θέματα δημοκρατίας, θεσμών και διαφάνειας έφτασε στο σημείο να τα βρει παρασκηνιακά με τον Βελόπουλο για να αλώσουν την Ανεξάρτητη Αρχή Απορρήτου Επικοινωνιών, ώστε να “φρενάρουν” το πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές». Ολα αυτά, όπως συνόψισε στο τέλος ο Ν. Ανδρουλάκης, συνηγορούν «στην ανάγκη ότι αξίζει στις 8 Οκτωβρίου να του πείτε ένα μεγάλο “όχι”. Και να στηρίξετε αυτοδιοικητικούς που δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου και τον ίδιο, αλλά εσάς, τον απλό λαό, τον πολίτη και την καθημερινότητά του. Αξιοποιώντας σωστά τα ευρωπαϊκά προγράμματα και χρήματα. Αυτοδιοίκηση με περιφερειακή ανάπτυξη, με αποκέντρωση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα