Είδε μουσουλμάνους της Θράκης και τον Αταμάν!

Η ανατολίτικη σκηνοθεσία του γιαλαντζί σουλτάνου στη χώρα μας περιλάμβανε και κάποια επιμελώς προγραμματισμένα «αυθόρμητα» στιγμιότυπα.

Μετά τις «βαρυσήμαντες» συναντήσεις του ο υπερφίαλος και αλαζόνας επισκέπτης μετέβη σέρνοντας καταπονημένος το βήμα του στην τουρκική πρεσβεία. Εκεί ακριβώς, στο πλατύσκαλο, τον περίμενε περιχαρής ο ομοεθνής του προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας Εργκίν Αταμάν και μαζί του ο Ταγίπ Ερντογάν (κεντρική φωτό) συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα για λίγα λεπτά. Σύμφωνα με το Mega, ο πρόεδρος της Τουρκίας τον ρώτησε γιατί επέλεξε να αφήσει την Εφές για να εργαστεί στον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Αταμάν εξήγησε: «Ήρθα για να νικήσει επιτέλους ο Παναθηναϊκός τη Φενερμπαχτσέ»!

Μέσα στην πρεσβεία, η οποία βρίσκεται ένα τετράγωνο από το Μέγαρο Μαξίμου, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β’, ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και με την οικογένεια του δρος Σαδίκ Αχμέτ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1995. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν και οι δύο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς Ζεϊμπέκ Χουσεΐν από την Ξάνθη και Φερχάτ Οζγκιούρ από τη Ροδόπη, καθώς και μέλη της αυτοαποκαλούμενης Συμβουλευτικής Επιτροπής της μειονότητας της Δυτικής Θράκης και οι ψευτομουφτήδες.


Δείτε επίσης: Χάος στην Αθήνα λόγω των μέτρων ασφαλείας!

Δείτε επίσης: Βιβλίο για τη Γάζα το δώρο του Ερντογάν

Δείτε επίσης: Επιφυλακτικά τα κόμματα για το αποτέλεσμα της επίσκεψης

Δείτε επίσης: Μπήκαν υπογραφές σε δεκαπέντε συμφωνίες

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα