Μια ιδιαίτερα οξεία επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.
Η κ. Λατινοπούλου χαρακτήρισε τον Κυριάκο Βελόπουλο «συνεταιράκι» του πρωθυπουργού και «δεύτερο “Πίνατ”», υποστηρίζοντας πως στα δύσκολα λειτουργεί ως «δεκανίκι» της κυβέρνησης και βάζει πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, εκτίμησε πως μια μελλοντική συγκυβέρνηση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και την Ελληνική Λύση αποτελεί κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών, ενώ την ίδια στιγμή χαρακτήρισε το κυβερνητικό σχήμα «σοσιαλιστικό».
Παράλληλα, έκλεισε την πόρτα σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο πολιτικής συνεργασίας τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου.
Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει την άρση της ασυλίας της μετά τις καταγγελίες για πλαστογραφία υπογραφών, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής υποβάθμισε το γεγονός, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα και αποδίδοντας τις κατηγορίες σε «πικραμένα» πρώην στελέχη που απαιτούσαν έμμισθες θέσεις στο κόμμα.
Δείτε επίσης: