Ο εικαστικός δημιουργός Ανδρέας Finch ή Finch of Athens, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, σε συνεργασία με την Art Place – Kyriakos Petalidis gallery, παρουσιάζει την έκθεση «Περί Πτερύγων Ανέμων – Τα Αθηναϊκά Περίπτερα».
Πρόκειται για μια αποτύπωση της ιστορίας και της εξέλιξης των περίπτερων της Αθήνας, μέσα από 20 τρισδιάστατες, ποικίλων μεγεθών, εικαστικές δημιουργίες ιστορικών περιπτέρων όπως αυτά εμφανίζονται σε φωτογραφικές απεικονίσεις.
Η έκθεση, που είναι απόρροια μακροχρόνιας έρευνας του Ανδρέα Finch, καταγράφει και παρουσιάζει τη σταδιακή πορεία των αθηναϊκών περιπτέρων από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι και σήμερα και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων. Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων – Φουαγιέ, από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 22 Φεβρουαρίου.


