Την Κυριακή 06.09 με την «κυριακάτικη δημοκρατία»: Παιδική υφασμάτινη μάσκα και μάσκα ενηλίκων + 1 βιβλίο!

Την Κυριακή 06.09 με την «κυριακάτικη δημοκρατία» επιστρέφουμε σε σχολεία και εργασία ασφαλείς! Αποκτήστε εντελώς δωρεάν, μια υφασμάτινη πλενόμενη παιδική μάσκα και μία μάσκα ενηλίκων, σε πολλά σχέδια και χρώματα, για την προστασία από σταγονίδια και σωματίδια!

Μαζί, ένα βιβλίο για το σώμα και την υγεία για να επιλέξετε!

«Μεταμορφώστε το σώμα σας με την ελληνική δίαιτα!»

  • Πως να την εφαρμόσετε στην έξοδό ή στο ταξίδι σας
  • Tips , οφέλη, μύθοι & αλήθειες για όλες τις βασικές τροφές και χάστε μέχρι και 5 κιλά σε δύο εβδομάδες!

Εναλλακτικά θα κυκλοφορεί το βιβλίο «Νέοι για πάντα με φυσικό τρόπο»

Ανακαλύψτε 1000+1 δοκιμασμένες συμβουλές για να διατηρήσετε τη νεότητα στο σώμα και στο μυαλό σας.

Σημείωμα οπισθόφυλλου:

Θέλετε να δώσετε νέα ενέργεια στην καθημερινότητά σας χωρίς να πρέπει να αλλάξετε όλη τη ζωή σας; Ανακαλύψτε 1.001 ιδέες για να διατηρήσετε τη νεότητα στο σώμα και στο μυαλό σας.

Με εύστοχες και γρήγορες συμβουλές κατά της γήρανσης, όπως υγιεινή διατροφή,φυσική άσκηση και εξάσκηση του μυαλού, μπορείτε να διατηρήσετε αμείωτη την όρεξή σας για όλους τους τομείς της ζωής με απλές καθημερινές αλλαγές. Δοκιμάστε τις κλασικές συνταγές αναζωογόνησης και τον πρωινό διαλογισμό, αλλά και αναπάντεχες συμβουλές όπως τον εθελοντισμό, τις χειροτεχνίες, ακόμα και την ερωτική ποίηση!

Προτείνοντας εκατοντάδες εύχρηστα μυστικά αυτοβοήθειας και κομβικές συμπληρωματικές θεραπείες, το βιβλίο Νέοι για πάντα, με φυσικό τρόπο θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ένα απίστευτο κύμα νεότητας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα