Νέο σκηνικό με hi tech πινελιές!

Μπορεί τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον Γιώργο Παπαδάκη και το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 ακόμη να αναζητούνται, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το νέο σκηνικό.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, καινούργια εκπομπή χωρίς ανανεωμένο πλατό δεν γίνεται. Τα σχέδια είναι έτοιμα και εφόσον πάρουν την τελική έγκριση θα αρχίσουν άμεσα να παίρνουν και μορφή. Αυτό που επιθυμούν οι υπεύθυνοι στο κανάλι είναι το νέο πλατό να δημιουργεί κλίμα οικειότητας με τον τηλεθεατή.

Βέβαια αυτό είναι προτέρημα, ούτως ή άλλως, του βασικού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, αλλά και το σκηνικό βοηθάει. Ξεχάστε τις επιβλητικές θέσεις πάνελ με τους καλεσμένους να κάθονται στη σειρά. Το νέο κόνσεπτ επιβάλλει μοντέρνες γραμμές με τη φινέτσα του κλασικού, άνεση και την τεχνολογία στην υπηρεσία παρουσιαστών και τηλεθεατών. Ετσι θα στηθεί ένα μεγάλο videowall απ’ όπου ο Γιώργος Παπαδάκης… όρθιος θα κάνει τις ζωντανές συνδέσεις ή θα σχολιάζει τα ρεπορτάζ. Ο δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις αλλαγές που θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της εκπομπής, αφού και ο ίδιος θεωρεί ότι ο κύκλος τού «Καλημέρα Ελλάδα» έκλεισε κι ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Γι’ αυτό τον λόγο θέλει και η εικόνα που θα βγαίνει προς τους τηλεθεατές να αποπνέει τη νέα εποχή. Ετσι, λοιπόν, θα τον βλέπουμε να σηκώνεται από την καρέκλα, να κόβει βόλτες στο στούντιο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα άνετο και φιλόξενο, ενώ τους καλεσμένους του θα τους υποδέχεται στον… καναπέ. Στο ίδιο σκηνικό θα αναλαμβάνει τη σκυτάλη ο συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη. Ο Χρήστος Φερεντίνος, βέβαια, στον οποίο ποντάρει το κανάλι, δεν έχει πει την τελική του απάντηση, αλλά το όνομά του ακόμη «παίζει» σε ό,τι αφορά το πρωινό.

Το θέμα θα κλείσει οριστικά στο τέλος της εβδομάδας, οπότε θα οριστεί η συνάντηση που εκκρεμεί. Εάν, λοιπόν, πει το «ναι» μετά τις 10.00 (η διάρκεια της εκπομπής θα είναι μάλλον 07.00-12.00) θα συνυπάρχουν τηλεοπτικά εφόσον η επικαιρότητα ή ο καλεσμένος το απαιτούν. Φιλοδοξία των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι το νέο φορμάτ εκπομπής, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, να είναι στα πρότυπα των αντίστοιχων ξένων ενημερωτικών εκπομπών με δόσεις life style. Καθημερινά θα υπάρχει ένα ένθετο με τις οικονομικές εξελίξεις, αφού οι καιροί είναι δύσκολοι. Προκειμένου το ύφος να μην αλλοιωθεί και το πρόγραμμα να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του infotainment δεν θα υπάρχει στήλη μαγειρικής ούτε τραγουδιστές, ενώ αναζητείται το πλαίσιο στο οποίο θα ενταχθεί η αστρολογία με τη Λίτσα Πατέρα. Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός είναι από τους συνεργάτες που παραμένουν από το παλιό team και θα συνεχίσει να λέει τις προβλέψεις καιρού.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img
spot_img