Όπως δήλωσε χθες Τετάρτη στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της γεννημένης στην Ουκρανία ηθοποιού, “η Μίλα, ο σύζυγός της Πολ και η μεγάλη αδελφή Έβερ με μεγάλη χαρά καλωσόρισαν την Ντάσιελ Έντον στην οικογένειά τους…”. Η 39χρονη Γιόβοβιτς γεννήθηκε στο Κίεβο και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία εννέα ετών. Έχει υπάρξει μοντέλο για κολοσσιαίες πολυεθνικές εταιρείες όπως οι Chanel, Christian Dior και L’Oreal. Στον κινηματογράφο έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως: “Το Πέμπτο Στοιχείο”, “Ιωάννα της Λωραίνης” και “Resident Evil”.
Το δεύτερο παιδί της απέκτησε η ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς
Ροή ειδήσεων
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
