Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο ΟΛΠ με την απόφαση 33/2015 ενέκρινε 30.000 λίτρα και με την απόφαση 77/2015 44.500 λίτρα. Σύμφωνα με στελέχη της πλοηγικής που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το θέμα, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει δικά της έσοδα από τέλη πλοήγησης που κατατίθενται στην Τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχουν εκταμιευθεί από τα αρμόδιες υπηρεσίες τα αναλογούντα χρηματικά ποσά λόγω γραφειοκρατικής διαδικασίας. Σύμφωνα με στελέχη της πλοηγικής, η υπηρεσία ζητά κάθε χρόνο 440.000 ευρώ σε καύσιμα για τις πλοηγίδες προκειμένου να κινηθούν και να οδηγήσουν με ασφάλεια στο λιμάνι κρουαζιερόπλοια και ποντοπόρα πλοία.
Πετρέλαιο κίνησης για να μην διακοπεί η λειτουργία του λιμανιού
Ροή ειδήσεων
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
