Πάει στο Παλέ ντε Σπορ ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που ετοιμάζεται να κάνει στο θρυλικό γήπεδο, εκεί όπου το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης έζησε επί Νίκου Γκάλη μεγάλες στιγμές, την τελική προεκλογική του συγκέντρωση.
Η εκδήλωση, με την οποία ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο την προεκλογική του εκστρατεία, θα γίνει την Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, και στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του έχει σημάνει γενικός συναγερμός ώστε το κλειστό γήπεδο να γεμίσει. Το γεγονός ότι η χωρητικότητα του γηπέδου φτάνει τα 4.000 άτομα δείχνει ότι στο επιτελείο του δεν φοβούνται τα μεγάλα εγχειρήματα, αλλά και ότι είναι βέβαιοι για την οργανωτική επιτυχία της συγκέντρωσης.
Στον ούριο -λόγω των καλών δημοσκοπήσεων- άνεμο που πνέει το τελευταίο διάστημα στα πανιά του νεαρού υποψηφίου βοηθούν και οι τελευταίες εκδηλώσεις στήριξης από γαλάζιους παράγοντες. Ηδη τις τελευταίες ώρες οριστικοποιήθηκε η στήριξη από την πλευρά των βουλευτών Χρήστου Δήμα, γιου του πρώην Ελληνα επιτρόπου στην Ε.Ε. και του Γιάννη Αντωνιάδη, που εκλέγεται στη Φλώρινα. Ακόμη, ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Θόδωρος Ζαγοράκης προστέθηκε στον κατάλογο των επώνυμων υποστηρικτών του. «Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μάς κρατάει πίσω. Στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα» σημείωσε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ.
Μαζική συμμετοχή
Χτες ο κ. Τζιτζικώστας σε δήλωσή του επισήμανε την ανάγκη μαζικής συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές της Κυριακής, ενώ περιόδευσε στην Κρήτη. Στα Ζωνιανά τού χάρισαν ένα κρητικό μαχαίρι, που επάνω του είχε χαραγμένη την εξής μαντινάδα: «Τα Ζωνιανά σου δίνουνε ψήφο εμπιστοσύνης και σίγουρα πρωθυπουργός Απόστολε θα γίνεις», ενώ στα Ανώγεια η μαντινάδα έλεγε: «Μόνο η θετική ενέργεια από τα Ανώγεια που θα πάρεις σου φτάνει από τους τέσσερις να βγεις εσύ μπροστάρης». Επίσης, ήπιε ρακιές, ενώ του χάρισαν και ένα κρητικό μαντίλι.
Ν. Οικονόμου

