Ο Ριβάλντο προειδοποιεί για την κατάσταση στη Βραζιλία! «Το πρωί στο Ρίο ντε Τζανέιρο εγκληματίες σκότωσαν ένα κορίτσι 17 ετών…Η κατάσταση είναι κάθε μέρα και χειρότερη. Συμβουλεύω όλους όσοι έχουν την πρόθεση να επισκεφθούν τη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μείνουν στις πατρίδες τους. Εδώ ρισκάρουν τη ζωή τους. Μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση» τόνισε.
Ρίμπο: Μην πάτε Βραζιλία
Ροή ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
