Εμπόλεμη ζώνη είναι πλέον το άβατο των ΕξαρχείωνΟι αναρχικοί που λυμαίνονται την περιοχή συνεχίζουν τις δολοφονικές επιθέσεις κατά αστυνομικών, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και των κατοίκων και διερχομένων.
Δεύτερη συνεχής νύχτα έντασης ήταν το Σάββατο στα Εξάρχεια, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με μολότοφ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.
Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Κουντουριώτου, εκτοξεύοντας εναντίον των αστυνομικών βόμβες μολότοφ από τη 1.20 έως τη 1.45 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια και το βράδυ της Παρασκευής και συνελήφθησαν δύο Ελληνες, 24 και 31 ετών.

