••• Δύσκολη εποχή για δισεκατομμυριούχους. Ο Ροκφέλερ πέθανε. Ο Σώρρας καταζητείται. Ο Τσακαλώτος σκέφτεται να φορολογήσει κι άλλο τους μπατίρηδες, έτσι για το γούρι.
••• Πάντως η ΕΛ.ΑΣ. ματαιοπονεί αναζητώντας τον Σώρρα. Τι να σου κάνουν τα αυτοκίνητα, όταν ο φυγάς έχει υπερτεχνολογία και ούφο που τον περίμεναν έξω από το σπίτι με αναμμένες τις τουρμπίνες και τους μαγνητικούς επιταχυντές;
••• Ο χερ Σόιμπλε θέλει τα μέτρα που θα ισχύσουν στο μέλλον να τα δέχεται και η αντιπολίτευση. Μήπως θέλει να υπογράψουν και συμφωνητικό (με σκληρές ρήτρες) και τα μωρά που βρίσκονται στις κοιλιές των μανάδων τους;
••• Σύνοδος Κορυφής για το Brexit θα γίνει εις τας Ευρώπας, στις 29 Απριλίου. Επρεπε να το κάνουν 30 Απριλίου, διότι εκείνη την ημέρα το 1945 αυτοκτόνησε ο Αδόλφος Χίτλερ, σηματοδοτώντας ακόμα μία αποτυχία της Γερμανίας να κουμαντάρει πρώτα την Ευρώπη κι ύστερα τον κόσμο.
••• Ακόμα μία κορφή για τον ελληνικό πολιτικό κόσμο. Στην «Εκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας» για το 2017, όπως έγραψε η «Εστία», η χώρα μας χτύπησε την 87η θέση, ενώ «είναι η τρίτη χώρα με τη μεγαλύτερη μείωση της ευτυχίας των πολιτών της από τη διετία 2005-2007 μέχρι τη διετία 2014-2016».
••• Μας ξεπερνούν μόνο δύο μεγάλα γκανιάν: Βενεζουέλα και Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία.
••• Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου είπε ότι η Ελλάδα αλλάζει στρατηγική για τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Εγκαταλείπουμε τη νομική οδό! Μάλλον θα τα επαναπατρίσουμε με ρέικι, βελονισμό, αυτοσυγκέντρωση και ασκήσεις τάι τσι. Στο τέλος θα ρίξουμε κι έναν υπερβατικό διαλογισμό, θα βγάλουν πόδια και θα έρθουν.
••• Στην «Espresso» διαβάσαμε ότι η Νικόλ Κίντμαν, υποδυόμενη χαρακτήρα για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς, μασούλησε αλμυρό παστέλι (συνευρέθη, δηλαδή) σε πάγκο κουζίνας. Ε, τι να κάνει στον πάγκο ολόκληρη χολιγουντιανή σταρ; Να καθαρίσει κρόμμυα ή να μετρήσει τα μπιζέλια πριν τα μαγειρέψει;
••• Εχουμε ελπίδες για 30.000.000 τουρίστες το καλοκαίρι. Βάλε κι άλλα 30.000.000 «επενδυτές» που θα στείλει ο Ερντογάν, να τη η υπερδύναμη. Μόνο την οικοδομή να υπολογίσεις από τα τζαμιά που θα χτιστούν για τους «επενδυτές» θα γίνει χαμός!
••• Ο πολιτισμός των δανειστών χαρακτηρίζεται από τις επετείους τους: Σαν σήμερα το 1933 έκανε… εγκαίνια το πρώτο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, στο Νταχάου της Βαυαρίας. Η ανθρωπότητα ακόμη ακούει τη λέξη Νταχάου και φρίττει.
π