Ένα ακόμη περιστατικό ακραίας νεανικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Βάρκιζα, όπου δύο ομάδες ανηλίκων συνεπλάκησαν για τα μάτια μιας κοπέλας, φτάνοντας μέχρι και στη χρήση μαχαιριών.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε γύρω στις 19:30 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις τραυματίες και οκτώ συλλήψεις.
Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αποτελούνταν:
• από έναν Βούλγαρο και δύο Πακιστανούς
• και από τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό
Η ένταση μεταξύ των ανηλίκων κορυφώθηκε στο δρόμο και γρήγορα εξελίχθηκε σε συμπλοκή με χρήση αιχμηρών αντικειμένων.
Δύο από τους εμπλεκόμενους, Έλληνες ηλικίας 16 και 19 ετών, με τραύματα έσπευσαν μόνοι τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι δύο ανήλικοι Πακιστανοί, ηλικίας 15 και 16 ετών, διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.
• Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων.
• Και οι δύο φέρουν τραύματα στην κοιλιακή χώρα.
• Ο 16χρονος έχει επιπλέον χτυπήματα σε ώμο και μπράτσο.
Οι γιατροί αναφέρουν ότι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Οκτώ συλλήψεις
Η αστυνομία αρχικά προχώρησε σε επτά προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν όλες σε συλλήψεις. Ανάμεσά τους:
• δύο Έλληνες
• δύο Πακιστανοί
• ένας Βούλγαρος 17 ετών
• ένας Αλβανός 17 ετών
• ένας ακόμη Έλληνας 18 ετών
Στη συνέχεια συνελήφθη και όγδοο άτομο.
Όλοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός αντιμετωπίζουν επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.


