Ένα ακόμη χτύπημα κινηματογραφικού τύπου έγινε σε κοσμηματοπωλείο. Αυτή τη φορά στόχος έγινε ένα κατάστημα τα ξημερώματα, στη Γαστούνη, στην οδό Σισίνη.
Οι δράστες, οι οποίοι υπολογίζονται έξι στον αριθμό, λίγο πριν τις 5 το πρωί, ξήλωσαν το ρολό του κοσμηματοπωλείου, δένοντάς το σε αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και κατάφεραν να μπουν στον χώρο, κλέβοντας μικρής αξίας ασημένια κοσμήματα, αξίας περίπου 1000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι δράστες χρησιμοποίησαν και πάλι αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Corolla, κλεμμένο από τον Αλισσό Αχαίας, το οποίο και εγκατέλειψαν στο σημείο και έφυγαν με άλλο πιθανότατα κλεμμένο όχημα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών είναι πως πρόκειται για μέλη ή τον εγκέφαλο της ίδιας ομάδας που έχει «χτυπήσει» και τα κοσμηματοπωλεία της Αμαλιάδας, αλλά με διαφορετική σύνθεση, όπως άλλωστε είχαν αναφέρει οι αστυνομικοί που ερευνούν τις άλλες περιπτώσεις.



