Υπομονή τέλος
Την απόφαση να αποχωρήσει τώρα από τη Μονακό φαίνεται πως έχει πάρει οριστικά ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς τίποτε δεν άλλαξε για την ομάδα που οδεύει στο χείλος του γκρεμού. Η κατάσταση στο Πριγκιπάτο είναι σε άσχημο σημείο τον τελευταίο καιρό και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τη διοίκηση στα ζητήματα που έχει θέσει ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο Ελληνας προπονητής περιμένει εδώ και καιρό απαντήσεις για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας και την οικονομική σταθερότητα του συλλόγου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική πρόοδος. Ολα δείχνουν ότι η αποχώρησή του από τον πάγκο της Μονακό είναι δεδομένη. Η εικόνα διάλυσης γίνεται ακόμη πιο έντονη από τα βασικά ζητήματα που δεν έχουν λυθεί.
Για το παιχνίδι με τη Ναντέρ η αποστολή ταξίδεψε με μόλις οκτώ παίκτες, δείγμα ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος συνεχίζονται. Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, ο Ελληνας τεχνικός δεν θα καθίσει στην άκρη του πάγκου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης, αφού το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί, η καθημερινότητα μοιάζει όλο και πιο δύσκολη και το χάσμα είναι αγεφύρωτο.


