Κυκλοφορεί ελεύθερος ο φονιάς-βιαστής της 69χρονης Αγραφιώτου

Το προφίλ του σαδιστή, μανιακού δολοφόνου έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη που σκότωσε με ασύλληπτη αγριότητα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Καθώς ο φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος και υπό τον φόβο να σχεδιάζει νέα δολοφονία, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει επιστρατευτεί μεγάλη ομάδα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Το πρώτο σκέλος των ερευνών εστιάζεται στα ίχνη -ένα πλήρες δακτυλικό αποτύπωμα στο παπούτσι του θύματος και γενετικό υλικό- που άφησε πίσω του ο δολοφόνος στο άψυχο, κακοποιημένο σώμα της άτυχης συνταξιούχου. Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος τη χτύπησε μανιωδώς, επανειλημμένα, ενώ έφτασε στο σημείο να τη σηκώσει και να την πετάξει σαν σακί στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου του χώρου στάθμευσης! Επιπλέον, όμως, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τη βίασε, ενώ ψυχορραγούσε.

Το δεύτερο σκέλος των ερευνών είναι αυτό των καταθέσεων που λαμβάνουν από μάρτυρες και πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος του θύματος, προκειμένου να αποκαλυφθούν τυχόν προσωπικές, οικονομικές ή άλλου τύπου διαφορές. Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί θεωρούν, υπό συνθήκες, αξιοποιήσιμη την κατάθεση μιας υπαλλήλου φούρνου στο Νέο Ηράκλειο -όπου διέμενε το θύμα-, η οποία υποστηρίζει ότι είχε ακούσει την 69χρονη να μιλά με άγνωστο πρόσωπο στο τηλέφωνο και να του ζητά επιτακτικά να της δώσει τα χρήματα που της χρωστούσε, καθώς «η υπομονή μου έχει εξαντληθεί».

Δεν ταιριάζει το DNA του δράστη με του «δράκου»

Ανέκφραστος ο 30χρονος επονομαζόμενος «δράκος του Αμαρουσίου» βρέθηκε για λίγα λεπτά χθες στο γραφείο του 27ου τακτικού ανακριτή, προκειμένου να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροήν και της παράνομης οπλοφορίας. Η νέα προθεσμία ζητήθηκε από τον 30χρονο, υπάλληλο περιπτέρου στο Γαλάτσι, και τον δικηγόρο του Δημήτρη Ράπτη για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Κατά την έξοδό του από το κτίριο 10 της Ευελπίδων ο 30χρονος υπάλληλος περιπτέρου, ο οποίος είχε συνέχεια το κεφάλι του καλυμμένο με κουκούλα, δέχτηκε βομβαρδισμό ερωτήσεων από δημοσιογράφους, αλλά κράτησε το στόμα του ερμητικά κλειστό. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο δικηγόρος του, που απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.
Στο μεταξύ, κατά πληροφορίες, αρνητικά φαίνεται ότι είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ταύτισης γενετικού υλικού (DNA) του 30χρονου με τα ίχνη DNA που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, για το φόνο της οποίας εξεταζόταν ως ύποπτος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα