Ψυχώ στα Τρίκαλα: Συμβίωνε με το νεκρό σύζυγό της και τις δύο κόρες της

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας εντοπίστηκε σε σήψη ο 75χρονος

Μια άνευ προηγουμένου ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα την Παρασκευή, όταν σε κατ’ οίκον έρευνα αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι 53χρονη μητέρα -με δύο ανήλικες κόρες- διατηρούσε άταφο στο σπίτι τους τον νεκρό σύζυγό της επί σχεδόν τέσσερις μήνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος ήταν συνταξιούχος καθηγητής και ο θάνατός του υπολογίζεται ότι επήλθε στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη! Την περασμένη εβδομάδα, κάτοικοι της οδού Ματαραγκιώτου στα Τρίκαλα, όπου διαμένει και η οικογένεια, αντιλήφθηκαν έντονη δυσωδία και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Την Παρασκευή, αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τοπικού Τμήματος χτύπησαν την πόρτα της οικογένειας και όταν εισήλθαν στον χώρο, «πάγωσαν». Οι αστυνομικοί αντίκρισαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, ξαπλωμένο και σε στάση ύπνου, το άψυχο σώμα του συνταξιούχου, σε προχωρημένη σήψη!

Οι αστυνομικοί κίνησαν άμεσα τις διαδικασίες για την απομάκρυνση του νεκρού, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθαν «αντιμέτωποι» τόσο με τη μητέρα όσο και με τις δύο κόρες, 11 και 13 ετών. «Ούτε εγώ ούτε τα κορίτσια θέλαμε να τον αποχωριστούμε» φώναζε η 53χρονη (συνταξιούχος του ΟΤΕ), με τα δύο κορίτσια, στον ίδιο τόνο, να διαμηνύουν «δεν θα τον πάρετε, φύγετε»!

Συγκολινσμένοι οι γείτονες

Η αποκάλυψη της υπόθεσης συγκλόνισε τους περιοίκους, οι οποίοι υποστήριζαν ότι τα κορίτσια πήγαιναν κανονικά στο σχολείο, μετείχαν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και τίποτε δεν μαρτυρούσε τη φρικτή «συμβίωση» με τον νεκρό πατέρα τους.

Στην υπόθεση παρενέβη με ανακοινωθέν του και ο σύλλογος Το Χαμόγελο του Παιδιού, τονίζοντας ότι τον Μάρτιο του 2015 είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία περί ιδιόρρυθμου οικογενειακού περιβάλλοντος -για το συγκεκριμένο νοικοκυριό- και είχε ενημερώσει, ως όφειλε, το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων. Οπως έγινε γνωστό χθες, τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τα παρακολουθεί παιδοψυχολόγος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη εξετάστηκε από ειδικό ψυχίατρο και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Οσον αφορά τα αίτια θανάτου του συνταξιούχου, από την αυτοψία προκύπτει ότι ήταν παθολογικά, όμως όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα