Η «ανάσταση» της Κεντροαριστεράς με… πολιτικά ζόμπι όπως ο Σημίτης!

Τη νεκρανάσταση των πολιτικών… ζόμπι επιδιώκει διακαώς το «σύστημα» και χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους, για να επαναφέρει τον αλήστου μνήμης «καταλληλότερο» στην ηγεσία της Kεντροαριστεράς.

Ενδεικτικό ήταν το πρωτοσέλιδο του «Βήματος της Κυριακής»: «Ζητούν λύση Σημίτη. Ευρύς κύκλος προσωπικοτήτων καλεί τον πρώην πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Kεντροαριστεράς». Το «ρεπορτάζ», πάντως, προκάλεσε εκνευρισμό στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, που δεν είδε με χαρά το «πακέτο».

Προκάλεσε επίσης (για τα μάτια του κόσμου) τη διάψευση κύκλων του πρώην πρωθυπουργού, που μετρούν αντιδράσεις μιας πιθανής επανάκαμψης, με το ακόλουθο σχόλιο: «Ο Κώστας Σημίτης έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη ενός ρεύματος μεταρρύθμισης από όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Η επισήμανση αυτή δεν σημαίνει και την ανάληψη οργάνωσης αυτού του έργου. Το συγκεκριμένο έργο ανήκει σε αυτούς που συμμετέχουν σήμερα ενεργά στην πολιτική ζωή και εκπροσωπούν τις διάφορες τάσεις της Κεντροαριστεράς».

Στην όλη μεθόδευση ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης απάντησε με αιχμές. «Κύκλοι που για δικούς τους λόγους, εδώ και καιρό, προσπαθούν να εμπλέξουν τον κ. Σημίτη στην τρέχουσα πολιτική διαδικασία πήραν αποστομωτική απάντηση από τον ίδιο» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να αντιληφθούν, έστω και τώρα, ότι με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς, αλλά τελικά εκτίθενται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα