Παπαμιχαήλ: «Με πήρε άγνωστος που υποστηρίζει ότι είναι αδελφός μου»

Λάδι στη «φωτιά» της φημολογίας για την προσωπική ζωή της Αλίκης -που είχε φουντώσει και στο παρελθόν από την αμφισβητούμενη βιογραφία της, στην οποία γινόταν λόγος για ερωτικές σχέσεις με τον έκπτωτο βασιλιά Κωνσταντίνο και για την κρυφή γέννηση ενός παιδιού, καρπού του παράνομου έρωτά τους- ρίχνει ο γιος της «εθνικής σταρ» και του συζύγου της Δημήτρη Παπαμιχαήλ Γιάννης.

Ο μοναχογιός του ζευγαριού δήλωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά με κάποιον άντρα, ο οποίος μένει στο εξωτερικό και ισχυρίζεται ότι είναι αδελφός του. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο υποτιθέμενο «άγνωστο παιδί» της μητέρας του με μεγάλη επιφύλαξη καθώς, όπως τόνισε με νόημα, μάλλον άργησε να κάνει αισθητή την ύπαρξή του. «Εχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου και με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί άφησε να περάσουν τόσα χρόνια για να εμφανιστεί. Μου κάνει κάτι σαν επετειακός αδελφός» είπε, προσθέτοντας ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο και του συστήθηκε με το ονοματεπώνυμό του, λέγοντάς του πως σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθούν.

Το τάμα της Αλίκης

Πάντως, όσοι γνωρίζονταν με την αείμνηστη ηθοποιό υποστηρίζουν πως δυσκολεύτηκε πολύ στο να φέρει στον κόσμο τον Γιάννη (κάτι που επιβεβαίωσε και ο γιος της στη συνέντευξή του) και μάλιστα ότι είχε κάνει έως και τάμα στην Παναγία για να μπορέσει να μείνει έγκυος. Οσο για τον άγνωστο «γιο» της, οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της ισχυρίζονται ότι συμβαίνει τόσο σε Ελληνες όσο και σε ξένους καλλιτέχνες, μετά τον θάνατό τους, να εμφανίζονται κάποιοι που δηλώνουν ότι είναι παιδιά τους. Πλέον, αυτό δεν συμβαίνει συχνά, καθώς υπάρχει η εξέταση DNA, η οποία αποκαλύπτει τα πάντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με αυτήν τη μέθοδο, λοιπόν, θα μπορούσε να εξακριβώσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τι ακριβώς συμβαίνει με τον άντρα που, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ήρθε σε επαφή μαζί του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα