Οργή κατά Φίλη στην Καλλιθέα, επεισόδιο με τον Σκουρλέτη στον Βύρωνα

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι κοινωνικές αντιδράσεις σε βάρος βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που εφαρμόζουν. Χθες ήταν η σειρά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη να τα «ακούσει» από εκπαιδευτικούς που συγκεντρώθηκαν στην Καλλιθέα, όπου μίλησε σε κομματική εκδήλωση.

Εκπαιδευτικοί και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν αντιμέτωποι στην προσπάθειά τους οι μεν πρώτοι να εισβάλουν στον χώρο όπου είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση, οι δε δεύτεροι να τους απωθήσουν. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξαν λεκτικές αντεγκλήσεις, σπρωξίματα και κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αν και καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Παιδείας η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Οι εκπαιδευτικοί συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αλλά και κατά του κ. Φίλη προσωπικά.

Την ίδια στιγμή, σε μία άλλη λαϊκή συνοικία που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, στον Βύρωνα, ακυρώθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη. Αιτία ήταν η εισβολή και η κατάληψη από ομάδα αντιεξουσιαστών στον δημοτικό κινηματογράφο Νέα Ελβετία (πρώην Λουίζα). Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη τουμ και υποστηρίζουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα