Θα «μιλήσει» το κινητό της Αγραφιώτου;

Με το σταγονόμετρο συλλέγουν νέα στοιχεία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για την άγρια δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου (φωτό) σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Μαρούσι.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται πλέον οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε το θύμα τα κρίσιμα λεπτά και λίγες ώρες προ του φόνου. Στόχος των αστυνομικών είναι να διαπιστώσουν αν ο δολοφόνος προέρχεται από το οικείο -ακόμη και συγγενικό- περιβάλλον της, κατεύθυνση στην οποία οδηγούν ήδη κάποιες άτυπες μαρτυρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα που εμφανίζεται ως φίλη του θύματος και δηλώνει ότι επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί της στις 14 Απριλίου υποστηρίζει ότι την Ελευθερία Αγραφιώτου σκότωσε πρόσωπο που γνώριζε καλά.

«Ο δράστης είναι σίγουρα μέσα από το περιβάλλον της. Εβαλε τα άτομα για να τη βγάλουν από τη μέση και γι’ αυτό δεν πάρθηκαν ούτε το κινητό της ούτε τα λεφτά από την τσάντα της, για να μη δώσουν στοιχεία ότι ήταν κλοπή. […] Της έλεγα “μη λες ότι πούλησες το σπίτι σου, έχεις κάποια χρήματα, μην τα λες οπουδήποτε γιατί όλος ο κόσμος δεν είναι ίδιος”» ισχυρίζεται η ίδια γυναίκα, που πιθανότατα θα δώσει κατάθεση στις Αρχές το προσεχές διάστημα.

Οι αστυνομικοί, πάντως, που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν αποκλείσει την περίπτωση η 69χρονη να δολοφονήθηκε από έναν μανιακό σαδιστή φονιά, με κίνητρο ακόμη και τον βιασμό.


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα