Παρελθόν ο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό! Σταράτα λόγια από τον Διούδη για την κατάσταση στην ομάδα

Του έδειξε την πόρτα, έστω και καθυστερημένα! Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μπροστά στη γενική κατακραυγή, αποφάσισε να απολύσει τον Ρουμάνο προπονητή μετά την ήττα της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Έτσι η αποστολή του «Τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τετάρτης απέναντι στον Άρη θα έχει μαζί της υπηρεσιακό προπονητή, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μπόλονι έχει ήδη ενημερωθεί από τα στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το τέλος της συνεργασίας τους, ενώ η προεργασία για τον αντικαταστάτη του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη αρχίσει.

Μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν και ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό. Βέβαια, ακόμα υπάρχει το σενάριο να τιμωρηθεί ο Άρης με -6 και να πάρουν οι «πράσινοι» τη θέση του στην Ευρώπη, αλλά ακόμα κι αυτό προϋποθέτει ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τον Αρη αύριο στο «Κλ. Βικελίδης» και δεν θα χάσει την τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο από τον αδιάφορο Ολυμπιακό. Σενάρια που ίσως να είναι και… επιστημονικής φαντασίας.

Τα λόγια του Σωκράτη Διούδη δείχνουν την κατάντια που βιώνουν οι «πράσινοι»: «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μια φορά. Δεν έχω πολλά να πω… Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν αξίζει όλο αυτό που περνάμε σε κανέναν, ούτε στον σύλλογο ούτε στον κόσμο μας ούτε σε εμάς τους ίδιους.

Και μόνο ότι συζητάμε αν θα βγούμε Ευρώπη, ενώ έχουμε τέτοιο μέγεθος σαν σύλλογος, είναι αποτυχία για εμένα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν παίζαμε βάσει της ποιότητας που έχουμε. Ημασταν μέσα στον στόχο που είχαμε θέσει, αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν κάναμε το κάτι παραπάνω. Αποδείξαμε ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω». Λόγια σταράτα από τον «πράσινο» τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού χθες, με τον Ζοσέ Μαουρίσιο να προπονείται ατομικά. Ο Αϊτόρ έκανε γυμναστήριο, ενώ το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία, με εξαίρεση τους Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Νιάς, Χατζηγιοβάνη, που έκαναν αποφόρτιση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα