Εβδομάδα εθνικών ομάδων με επίσημα και φιλικά παιχνίδια

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με το Golden 21 διεκδικούν αυτή την εβδομάδα έως 42.000 ευρώ*

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα για να αναλάβουν δράση οι εθνικές ομάδες.

Την Πέμπτη διεξάγονται 4 αγώνες της ημιτελικής φάσης των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στους 3 τελικούς για να διεκδικήσουν τα 3 τελευταία εισιτήρια, από την Ευρώπη, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Την πρόκριση στους τελικούς των play off έχει εξασφαλίσει η Πολωνία, μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας και η έκτη ομάδα θα προκύψει τον Ιούνιο από το ζευγάρι Σκωτίας-Ουκρανίας.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική, την Βόρεια και Κεντρική Αμερική, την Ασία, καθώς και πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Ντεμπούτο στην Εθνική Ομάδα ο Γουστάβο Πογέτ

Η Εθνική Ομάδα δίνει την Παρασκευή, στο Βουκουρέστι, τον πρώτο φιλικό αγώνα με τον Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο της, κόντρα στη Ρουμανία.

Για όλα τα ματς των εθνικών ομάδων το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, παίζονται τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σουηδία-Τσεχία (Πέμπτη, 21:45) και Ουρουγουάη-Περού (Παρασκευή, 01:30), καθώς και ο φιλικός αγώνας, Ρουμανία-Ελλάδα (Παρασκευή, 20:15).

Ένας μεγάλος νικητής με 1 ευρώ κέρδισε 13.596 ευρώ

Το Pamestoixima.gr μοιράζει κάθε ημέρα μεγάλα κέρδη σε πολλούς νικητές. Την Τρίτη 15 Μαρτίου ένας μεγάλος νικητής επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε 13 αγώνες από αγγλικά πρωταθλήματα, την Championship, την πρώτη, τη δεύτερη κατηγορία και τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και με 1 ευρώ κέρδισε 13.596 ευρώ!

Το Pamestoixima.gr συνεχίζει να προσφέρει και το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Το Golden 21 είναι δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr

Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

Αυτή την εβδομάδα το ποσό διπλασιάζεται και με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr διεκδικούν έως 42.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα.

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν 7 αγώνες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ.

Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, κερδίζουν ένα δώρο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα