Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό των τελικών

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο τελικός του Champions League στις αγορές «Τελικό Αποτέλεσμα», «Οver/Under» και «Goal/No Goal»

Λίβερπουλ ή Ρεάλ Μαδρίτης; Ποια θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης; Αύριο το βράδυ θα μάθουμε την ομάδα που θα διαδεχτεί την Τσέλσι στην κορυφή.

Ο τελικός του Champions League Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει στις 22:00 και στα καταστήματα ΟΠΑΠ παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στις αγορές «Τελικό Αποτέλεσμα», «Οver/Under» & «Goal/No Goal».

Ο δρόμος των δύο φιναλίστ προς το Παρίσι

Η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει 6 φορές το Champions League και πήρε μέρος σε 9 τελικούς. Τελευταία φορά αγωνίστηκε σε τελικό το 2019 και κέρδισε με 2-0 την Τότεναμ στη Μαδρίτη.

Στην πορεία της προς τον εφετινό τελικό πήρε την 1η θέση στον 2ο όμιλο, πετυχαίνοντας μόνο νίκες με τη Μίλαν, την Πόρτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα νοκ άουτ παιχνίδια απέκλεισε την Ίντερ, την Μπενφίκα και τη Βιγιαρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολυνίκης του θεσμού με 13 τρόπαια, ενώ έχει συμμετάσχει συνολικά σε 16 τελικούς. Ο τελευταίος ήταν το 2018 με τη Λίβερπουλ, την οποία κέρδισε με 3-1 στο Κίεβο.

Τερμάτισε 1η στον 4ο όμιλο, με αντιπάλους την Ίντερ, τη Σέριφ Τιρασπόλ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στα νοκ άουτ ματς απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, τις 2 τελευταίες στην παράταση.

Περισσότερες από 600 επιλογές και νέα ειδικά στοιχήματα

Το Πάμε Στοίχημα θα προσφέρει για τον τελικό του Champions League Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης  περισσότερες από 600 στοιχηματικές επιλογές,  καθώς και την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται νέα ειδικά στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό, μεταξύ άλλων για τον παίκτη που θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα πάρει κόκκινη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει στις καθυστερήσεις του 1ου ή του 2ου ημιχρόνου, την κόκκινη κάρτα ή τον καταλογισμό πέναλτι στον αγώνα, τον επίσημο χρόνο των καθυστερήσεων του 1ου και του 2ου ημιχρόνου, τα Over/Under κατοχής μπάλας (%) για τη Λίβερπουλ, την ομάδα που θα κάνει τη σέντρα στον αγώνα.

Χάντερσφιλντ και Νότιγχαμ για μία θέση στην Premier League

Τελικός γίνεται και Αγγλία. Η Χάντερσφιλντ και η Νότιγχαμ Φόρεστ διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για την Premier League της νέας περιόδου.

Την Κυριακή, στις 18:30, στο Wembley ξεκινάει ο τελικός των play-offs της Championship, ο τελικός των 200 εκατομμυρίων λιρών, όπως έχει χαρακτηριστεί, λόγω των εξασφαλισμένων εσόδων από την άνοδο στην Premier League.

Στα ημιτελικά η Χάντερσφιλντ απέκλεισε τη Λούτον (1-1, 1-0) και η Νότιγχαμ στα πέναλτι τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1, 1-2).

To Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον τελικό των play-offs της Championship την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα