ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί για έβδομη σεζόν

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μέγας Χορηγός της ομάδας

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανανέωσαν τη χορηγική συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Για έβδομη συνεχή σεζόν, ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθειά της για νέες επιτυχίες στις ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βασίλης Παρθενόπουλος, Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Χριστίνα Βραχάλη, Γιώργος Παπαγιάννης, Αρχηγός ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ντέγιαν Ράντονιτς, Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα συνεχίσει να είναι ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα, η συνεργασία του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εστιάσει, για ακόμη μια σεζόν, σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά.

Η ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρείας και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών της ομάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Γιαν Κάρας, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα ισχυρότερα μπασκετικά brand διεθνώς, με πολλούς ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τίτλους, με πολλούς και πιστούς φιλάθλους. Κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία. Οι μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης είναι στο DNA του ΟΠΑΠ  και γι’ αυτό, ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκός ταιριάζουν απόλυτα ως συνεργάτες. Η σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει, ο Παναθηναϊκός χτίζει μια νέα ομάδα και το σίγουρο είναι ότι ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους».

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκκας δήλωσε: «Στον ΟΠΑΠ, είναι μεγάλη μας χαρά, που μια ομάδα του μεγέθους και της ιστορίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί μέρος της οικογένειας των συνεργατών μας. Στόχος μας και εφέτος είναι να εμβαθύνουμε περαιτέρω την συνεργασία μας, με δράσεις που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους. Επιπλέον, φιλοδοξούμε η συνεργασία αυτή να ξεπερνά τα στενά όρια μιας χορηγικής σχέσης. Σε αυτό εντάσσονται και ενέργειες με σαφές κοινωνικό πρόσημο».

Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ

Ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, κος Φώτης Ζησιμόπουλος, ανέφερε: «Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό που το Πάμε Στοίχημα, ένα από τα κορυφαία προϊόντα του ΟΠΑΠ, συνδέεται άμεσα με μια κορυφαία ομάδα, με μεγάλη ιστορία κι επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εδώ και 22 χρόνια, άλλωστε, το Πάμε Στοίχημα είναι το brand – συνώνυμο του αθλητικού στοιχηματισμού στην Ελλάδα. Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα, ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει τίτλους και διακρίσεις. Ελπίζουμε, λοιπόν, να φέρουμε γούρι στην ομάδα και εφέτος».

Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer ΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κος Βασίλης Παρθενόπουλος, υπογράμμισε: «Νοιώθουμε υπερήφανοι, που ο πιο σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης μας, ο ΟΠΑΠ, αφήνει στην ελληνική κοινωνία έργα όπως η ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού». Νοιώθουμε υπερήφανοι γιατί όταν ιδρύσαμε το πρώτο τμήμα μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο ΟΠΑΠ μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει έμπρακτα, αποδεικνύοντας τη φιλοσοφία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».

Βασίλης Παρθενόπουλος, Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κος Ντέγιαν Ράντονιτς, επισήμανε: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγάλος μας χορηγός για πολλά χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε έναν τόσο καλό συμπαίκτη μαζί μας. Ο ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός μοιράζονται κοινούς στόχους γι’ αυτό και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Εύχομαι η συνεργασία μας να συνδυαστεί από επιτυχίες και για τις δύο πλευρές».

Ντέγιαν Ράντονιτς, Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, κος Γιώργος Παπαγιάννης, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια, βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Πλέον, δεν θεωρείται απλά ένας μεγάλος χορηγός αλλά ένας σπουδαίος συμπαίκτης μας, εντός και εκτός παρκέ. Μέσα από τις κοινές μας δράσεις προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους φιλάθλους, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και προβάλλουμε τα υγιή πρότυπα του αθλητισμού».

Γιώργος Παπαγιάννης, Αρχηγός ΚΑΕ Παναθηναϊκός

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα