Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι – Ο ΠΑΟ καλπάζει

Η ΑΕΚ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 2-0

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Ανίκητη στην «Αγια-Σοφιά»! Η ΑΕΚ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 2-0 και παραμένει στο -6 από τον Παναθηναϊκό.

Πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά χωρίς να είναι αντιαθλητικό, έγινε στα πρώτα 45′ της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και το κατάφερε η «Ενωση», που ήταν πιο απειλητική και βρήκε το γκολ σε μία από τις απόπειρές της να πιέσει ψηλά. Το έκανε ο Αραούχο πάνω στον Ντάντας στο 36′ και ο Γκαρσία με το δεξί νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του, με τον Νάρεϊ να πραγματοποιεί τη χειρότερη εμφάνισή του σε αυτό το πρώτο μέρος. Έτσι η ΑΕΚ όχι μόνο βρήκε το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα, αλλά και τον τρόπο να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στο δικό του μισό του γηπέδου και να βγάλει εκτός αγώνα, όπως προαναφέραμε, τον Νάρεϊ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε πολύ μέχρι το 60′. Η ΑΕΚ όμως ήταν καλύτερη και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 61′ ο Γκατσίνοβιτς έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και έδωσε στον Ελίασον. Αυτός απέφυγε τον Κουλιεράκη με ωραία προσποίηση και τη γύρισε στον Σέρβο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Ο Λουτσέσκου έριξε Σβαπ, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ στο ματς, αλλάζοντας όλο το κέντρο, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του, αλλά ήταν αργά. Πήρε την κατοχή, πίεσε, αλλά μέχρι εκεί. Η «Ενωση» κέρδισε εύκολα, δίκαια και πεντακάθαρα τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα (89′ Μήτογλου), Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα (76′ Γένσον), Ελίασον (82′ Αμπραμπατ), Γκατσίνοβιτς (82′ Μάνταλος), Γκαρσία, Αραούχο (89′ Γαλανόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (66′ Σβαμπ), Κούρτιτς (66′ Ελ Καντουρί), Ντόουγκλας, Νάρεϊ (67′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (79′ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα