Ο Τραμπ νίκησε τους «συστημικούς»

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως το CNN, η «Washington Post», οι «New York Times», η συντριπτική πλειονότητα των αστέρων και των ιδιοκτητών εταιριών της μουσικής βιομηχανίας, της ψυχαγωγίας, του σινεμά, το «βαθύ κράτος» της Wall Street, άπαντες πήγαν στον «κουβά», όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι ασχολούνται με τον στοιχηματισμό.

Το αμερικανικό κατεστημένο πόνταρε στην έκθεση του ειδικού ανακριτή Μούλερ, ο οποίος ερευνούσε το κατά πόσον ο Αμερικανός πρόεδρος συνεργάστηκε με τους… Ρώσους για να επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές του 2016 και το κατά πόσον ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να εμποδίσει τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της. Ολα τα πονταρίσματα απέφεραν μηδενικά πολιτικά και επικοινωνιακά κέρδη σε εκείνους που, στην υπερδύναμη, θεωρούνται ισχυροί και μέχρι πρότινος νομίζονταν και… «έγκυροι». Το πόρισμα αθωώνει τον Τραμπ από το πλέγμα των αστήρικτων και νεφελωδών κατηγοριών που του απηύθυναν οι επώνυμοι, αλλά και παρασκηνιακοί κατήγοροί του. Δεν παραπέμπεται για αδίκημα και δεν πρόκειται να αποπεμφθεί από την προεδρία.

Η εξέλιξη της υπόθεσης της «ρωσικής εμπλοκής» στις αμερικανικές εκλογές γελοιοποίησε αυτό που θεωρείται, αλλά και είναι το «σύστημα» ελέγχου όχι μόνο της αμερικανικής κοινωνίας, αλλά και του συνόλου του δυτικού κόσμου. Ακόμα και στην Ελλάδα τα ΜΜΕ, η καθεστηκυία πολιτική τάξη, οικονομικοί παράγοντες, πανεπιστημιακοί, αυτοαποκαλούμενοι «διανοούμενοι» και «διαμορφωτές άποψης» διέδιδαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση «να τη βγάλει καθαρή» ο Τραμπ και πως η θητεία του στον Λευκό Οίκο θα ήταν «κολοβή».

Τελικά, υπάρχουν δύο κόσμοι. Ο ένας είναι εκείνος των πολλών, που θέλουν να είναι ελεύθεροι και οικονομικά ανεξάρτητοι σε μια ισχυρή πατρίδα, η οποία θα προάγει τον πολιτισμό και τις παραδοσιακές αξίες. Ο άλλος κόσμος -των λίγων- είναι εκείνος που ήθελε «κολοβή» τη θητεία του Τραμπ και επιδιώκει τη συντριβή των εθνών-κρατών, την υποταγή των ανθρώπων σε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα και το σβήσιμο από τον χάρτη οποιουδήποτε πολιτισμικού χαρακτηριστικού παραπέμπει στην Ιστορία και την παράδοση.

Ο δεύτερος κόσμος ηττάται…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα