Τα μαζεύει (βιαστικά) από τη ΝΔ η Σπυράκη! Φεύγει από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου

Ανω κάτω το κόμμα, δίνει «άφεση» στους «αντάρτες» της Τοπικής ΑυτοδιοίκησηςΤα πράγματά της μαζεύει από το γραφείο της στα κεντρικά της Ν.Δ. στο Μοσχάτο η Μαρία Σπυράκη, προκειμένου να παραδώσει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου στον διάδοχό της. 

Hδη η κυρία Σπυράκη έχει βάλει τον «καταστροφέα» να δουλεύει στο φουλ, προκειμένου να απαλλαγεί από περιττούς φακέλους και χαρτιά, ώστε έως την Παρασκευή να έχει αδειάσει το γραφείο της και να παραδώσει τον χώρο καθαρό στον επόμενο εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Διάδοχός της θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Σοφία Ζαχαράκη, αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια έκπληξη ή ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι, άλλωστε, στο team των αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου του κόμματος. Ηδη η «δημοκρατία» είχε γράψει για τις κυοφορούμενες αλλαγές και την απόσυρση της Μαρίας Σπυράκη από την εκπροσώπηση της Ν.Δ., αλλά και ότι είναι πιθανό να προτιμήσει την… ασφάλεια των Βρυξελλών.

Εκ του ασφαλούς

Η εξέλιξη αυτή συνδέεται με το γεγονός ότι η Μαρία Σπυράκη προτίμησε να μη ρισκάρει την εκλογή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο θέτοντας υποψηφιότητα στην Α΄ Θεσσαλονίκης, αλλά να είναι εκ νέου υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Σπυράκη έχει διαπιστώσει με βάση μετρήσιμα στοιχεία ότι δεν μπορούσε να προσδοκά στην ψήφο των πολιτών της Α΄ Θεσσαλονίκης για την είσοδό της στην ελληνική Βουλή. Ως εκ τούτου το τελευταίο διάστημα έκανε δεύτερες σκέψεις και τελικώς επέλεξε το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Σημειώνεται ότι ένας από τους λόγους που η κυρία Σπυράκη είχε πάρει τη θέση εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. ήταν για να προετοιμάσει τη «μετακόμισή» της από την Ευρωβουλή στην ελληνική Βουλή.

Ωστόσο η διπλοθεσία δεν επέτρεψε στο εγχείρημα να ευδοκιμήσει. Με τη Μαρία Σπυράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. μένουν ακόμη άλλες επτά κενές θέσεις για να συμπληρωθεί, εκ των οποίων οι πέντε πρέπει να καλυφθούν από γυναίκες λόγω της ποσόστωσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα