ΑΝΤ1: Γιορτή με «Μπρούσκο»!

«Μπρούσκο» και με τη βούλα! Μέχρι τώρα η σειρά κινούνταν στο πλαίσιο των πληροφοριών. Τώρα ήρθε και το επίσημο δελτίο Τύπου του AΝΤ1 με τίτλο «Μπρούσκο»: Νέα ελληνική καθημερινή σειρά έρχεται από τον Οκτώβριο!».

Και πώς να μην το γιορτάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς αυτό το σίριαλ προμηνύει την αναγέννηση της ελληνικής παραγωγής, αν και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ωστόσο, η πρώτη σοδειά -και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες των γυρισμάτων- είναι πολύ ελπιδοφόρα!

Την παραγωγή υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί επιτυχημένων ελληνικών σειρών, όπως η Βάνα Δημητρίου (σενάριο) και ο Ανδρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία). Μαζί τους ένα μεγάλο καστ γνωστών ηθοποιών, όπως η Εβελίνα Παπούλια, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τζόυς Ευείδη και ο Αντώνης Καρυστινός.

Το «Μπρούσκο» παρουσιάζει μια ρομαντική αλλά και παθιασμένη ερωτική ιστορία. Ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Ο τηλεθεατής θα ταξιδέψει μέσα από την παράνομη ερωτική ιστορία σε δύο νησιά: στην Κρήτη και την Κύπρο.

Θα αναπολήσει ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους, όπως στα αμπέλια της κυπριακής γης, στα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης πόλης των Χανίων, στα αρχοντικά σπίτια της Λευκωσίας και στις συναρπαστικές παραλίες της Κρήτης. Στο «Μπρούσκο» παίζουν πάνω από 25 βασικοί ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Η υπόθεση

Στην Αθήνα, η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) διασκεδάζει μαζί με τις φίλες της τον αποχαιρετισμό της εργένικης ζωής, μια και σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα Σήφη Γιαννακάκη (Αποστόλης Τότσικας). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το «Μπρούσκο», κρασί που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει τους δύο νέους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά. Το άλλο πρωί, όταν πια η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα το σκάει, επιστρέφοντας το ταχύτερο στην Κρήτη.

Οι δύο νέοι θα συναντηθούν ξανά με έναν απρόβλεπτο τρόπο από το πρώτο επεισόδιο. Και τότε ο έρωτας μοιάζει να ορίζει τη ζωή τους και να στοιχειώνει την ύπαρξή τους.

Ενας συνεταιρισμός κρασιού είναι η αφορμή, όμως, που θα ενωθούν οι δύο οικογένειες ύστερα από δέκα χρόνια. Οι Γιαννακάκηδες από την Κρήτη και οι Ματθαίοι επίσης από την Κρήτη.

Ο Σήφης Γιαννακάκης, ο σύζυγος της Μελίνας, έχει αλλάξει πολύ.

Μεγάλες ανατροπές και σκοτεινές συνωμοσίες θα φέρει στο προσκήνιο και ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Πρόκειται για τον Μάρκο Χατζή (Αντώνης Καρυστινός), τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, όταν θα εμπλακεί στις ζωές των πρωταγωνιστών, θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα προσπαθήσει να συντρίψει τους πάντες, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Στα Χανιά, στο καφενείο της Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη), σύντομα θα ξεσπάσει το σκάνδαλο. Η ήρεμη ζωή της κλειστής επαρχιακής κοινωνίας θα ανατραπεί, καθώς θα φανερωθούν ένοχα μυστικά, όπως αυτά της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια), θείας του Σήφη, με ένα όχι και τόσο αθώο παρελθόν. Ολοι οι ήρωες θα κληθούν με τόλμη να προσπεράσουν τα «πρέπει» που οι άλλοι τους έχουν επιβάλει.

 

Η Κρήτη μπαίνει στον πυρετό των γυρισμάτων

Στις αρχές Αυγούστου ο νομός Χανίων θα κληθεί να πάρει μέρος στα γυρίσματα της σειράς. Οι κάτοικοι θα στήσουν ένα τρικούβερτο γλέντι για τις ανάγκες του γάμου του Σήφη και της Μελίνας. Ο γαμπρός θα καταφτάσει στην εκκλησία με άλογο και η νύφη με βάρκα. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με μπαλοθιές, ρακή και παραδοσιακή μουσική του νησιού.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα