Εξι τραυματίες σε τροχαίο από αναστροφή μεθυσμένου Αλβανού στο Φιξ

Επίπεδα αλκοόλ υπερδιπλάσια του επιτρεπτού ορίου ανιχνεύτηκαν στο αίμα τού ενός εκ των δύο οδηγών που χθες λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Συγγρού (στο ύψος του Φιξ), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά έξι άτομα.

Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός προκάλεσε τη σύγκρουση στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή σε σημείο όπου απαγορεύεται. Η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,78 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο -σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας- είναι μόλις 0,25 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και, σύμφωνα με τους γιατρούς, τα τραύματα (πολλαπλά κατάγματα) που φέρουν οι τέσσερις εξ αυτών κρίνονται σοβαρά.

Μάλιστα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και η λεωφόρος Συγγρού τέθηκε εκτός κυκλοφορίας για μεγάλο διάστημα. Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων έριξαν πριονίδι στην άσφαλτο, καθώς είχε γεμίσει λάδια και καύσιμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα