Στην παρουσίαση της βιογραφίας του Μιχάλη Μενιδιάτη στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής έδωσε το «παρών» χθες το απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής, επί χρόνια φίλος του σημαντικού λαϊκού τραγουδιστή.
Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Μπαλαχούτη που φέρει τον τίτλο «Πετραδάκι πετραδάκι έως την κορυφή», παρακολούθησε όλους τους ομιλητές και για ακόμη μία φορά έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκομένους. Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονταν επίσης στον χώρο ήταν οι «γαλάζιοι» βουλευτές Αννα Καραμανλή, Σίμος Κεδίκογλου και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Στην εκδήλωση υπήρξαν αρκετές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό, τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό χώρο, όπως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Μενιδιάτης, κατά κόσμον Μιχάλης Καλογράνης, πέθανε στις 21 Αυγούστου 2012, σε ηλικία 80 ετών.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος, περιλαμβάνει πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, και το προλογίζουν ο Μίμης Πλέσσας, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Διονύσης Σαββόπουλος.



