Απέσυραν από τα ράφια των Lidl τα κοτόπουλα με τη σαλμονέλα

Η αλυσίδα ρίχνει τις ευθύνες τώρα στην εταιρία Νιτσιάκος

Μπορεί οι ελεγκτές του ΕΦΕΤ να εντόπισαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ της LIDL HELLAS ίχνη σαλμονέλας σε σουβλάκι κοτόπουλο, η εταιρία όμως όχι μόνο δεν απολογήθηκε, αλλά ρίχνει το «μπαλάκι» στη Νιτσιάκος ΑΒΕΕ που παράγει το προϊόν.

Τονίζει μάλιστα ότι προβαίνει στην άμεση απόσυρση του προϊόντος για προληπτικούς λόγους, παρόλο που το προϊόν καθίσταται ασφαλές κατόπιν της απαιτούμενης πριν από την κατανάλωση θερμικής επεξεργασίας (μαγείρεμα)! Τη στιγμή, δηλαδή, που ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας («Του Χασάπη Σουβλάκι Κοτόπουλου με πιπεριά», με ημερομηνία παραγωγής 01/04/2017 και ανάλωση έως τις 11/04/2017) από τα ράφια των καταστημάτων της LIDL HELLAS και καλεί τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους, η γνωστή αλυσίδα αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος και ανακαλεί το προϊόν μόνο για προληπτικούς λόγους!

Το θέμα είναι ότι, εν μέσω των πασχαλινών αγορών των καταναλωτών, τόσο η Νιτσιάκος όσο και η Lidl θα έπρεπε να δείχνουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα προϊόντα που διαθέτουν. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ο ΕΦΕΤ εντοπίζει ακατάλληλο προϊόν σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα