Στη φυλακή ιερέας που κατηγορείται για βιασμούς

«Είναι πλεκτάνη» λένε στο χωριό τουΣτις Φυλακές Τριπόλεως οδηγήθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο ιερέας από την Πρέβεζα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν σε βάρος του 53χρονου ιερωμένου, πατέρα δύο παιδιών, είχε κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρέβεζας από την πλευρά των δύο κοριτσιών. 

Η 17χρονη και η 15χρονη, που λόγω προβλημάτων στο οικογενειακό τους περιβάλλον ζούσαν στο χωριό με τη γιαγιά τους, ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία ότι είχαν πέσει θύματα βιασμού από τον ιερέα. Η είδηση της προφυλάκισης έσκασε σαν βόμβα σε περιφερειακή πρώην κοινότητα της ηπειρωτικής πόλης όπου επί χρόνια λειτουργούσε ο παπάς.

Συμπαράσταση

Η πλειονότητα των κατοίκων του χωριού δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγαπημένο τους ιερέα, κάνοντας λόγο για μία περίεργη υπόθεση που περισσότερο θυμίζει πλεκτάνη παρά πραγματικότητα. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι, επειδή έχουν δει πράγματα και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, η καταγγελία θεωρείται ανυπόστατη γι’ αυτούς.

Συντοπίτες του, μάλιστα, διοργάνωσαν συνέλευση και αποφάσισαν να επισκεφθούν την Εισαγγελία Πρέβεζας για να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους και την πεποίθησή τους ότι η καταγγελία είναι ψευδής και μεθοδευμένη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πίσω από την καταγγελία των 13 σελίδων κρύβεται ένα τρίτο πρόσωπο, που εμφανίστηκε τελευταία στο χωριό, και συγκεκριμένα ένας 60χρονος συνταξιούχος που είχε εχθρικές σχέσεις με τον ιερέα. Πάντως, από την πλευρά της Μητρόπολης Πρέβεζας ο μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δήλωσε πως «η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί», μιλώντας για μια «περίεργη υπόθεση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα