2+1 τσάντες για κυκλοφορείτε παντού με άνεση και στυλ

….για τον άνδρα και την γυναίκα, το γραφείο και τη βόλτα!

Στις καθημερινές σας μετακινήσεις χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα οποία μπορεί να είναι από πολύ λίγα έως πολλά, αν είστε όλη τη μέρα σε επαγγελματικές συναντήσεις ή σε δραστηριότητες. Από το Bag Stories σας προτείνουμε μερικά από τα πιο πρωτότυπα σχέδια σε τσάντες και τσαντάκια ώμου, δερμάτινα αλλά και σακίδια πλάτης που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Χωράνε λίγα και καλά απαραίτητα αλλά και πολλά προσωπικά είδη για την εργασία σας!

Τσάντες και τσαντάκια ώμου

 Η γυναικεία τσάντα ώμου Polo σε αποχρώσεις γήινες είναι από τις πιο στυλάτες επιλογές σας. Ταιριάζει με κάθε ρούχο της γκαρνταρόμπας σας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Με πολλές θήκες και υλικό που δεν σκίζεται, δεν λερώνεται εύκολα και δεν φθείρεται. Βρείτε την από εδώ, με έκπτωση -40%.

Γκρι backpack KIPLING

Με το σακίδιο πλάτης KIPLING μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χωρέσουν όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα με άνεση. Είναι υδροαποθητικό και θα γίνει η καθημερινή σας επιλογή αλλά και η λύση για την ημερήσια εξόρμησή σας.

Pepe Jeans Τσαντάκι δερμάτινο ώμου-χιαστί

Για τον άνδρα που δεν κάνει βήμα πίσω στην ποιότητα και θέλει να κρατάει 100% δερμάτινο τσαντάκι ώμου, μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το Bric’s τσαντάκι ώμου από την σειρά Torino Navy. Ο τέλειος σύντροφος στην βόλτα, στα ψώνια, στη δουλειά, στο ταξίδι. Με δύο χρόνια εγγύηση! Online αγορά με 1 κλικ.

Ετοιμαστείτε για κάθε μέρα, έξοδο και δραστηριότητα. Το bagstories.gr είναι δίπλα σας, ακόμα και στο ταξίδι. Άμεση αποστολή!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα