Κορονοπάρτι στην ταράτσα του ΑΧΕΠΑ (όπως στον ΕΟΔΥ)

15 εργαζόμενοι, αψηφώντας τα μέτρα, έστησαν πάγκους με ποτά και φαγητά στην ταράτσα του νοσοκομείου!

Μετά τον ΕΟΔΥ, όπου στήθηκε «τσικνοπάρτι», ήρθε η σειρά των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ να το ρίξουν έξω και να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ανάλογο στην ταράτσα του νοσοκομείου! Απίστευτο αλλά αληθινό και υπάρχει πλέον η φωτογραφία-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η TV-100, όπου εμφανίζονται περίπου 15 εργαζόμενοι του νοσοκομείου να έχουν ανεβεί στην ταράτσα, για να μην τους πάρουν χαμπάρι, να κάθονται σε πεζούλια και να έχουν στήσει πάγκους για να ακουμπήσουν ποτά και φαγητά που πήραν μαζί τους.

Για τη συγκεκριμένη συνάθροιση, που συνιστά ακόμη μία πρόκληση, ύστερα από εκείνη του ΕΟΔΥ, που αποκάλυψε η «δημοκρατία», η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες διενεργήθηκε.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου: «Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώσης της διοίκησης του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ αναφορικά σε συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, σε ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε».

Ο διοικητής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης τόνισε: «Προς το παρόν υπάρχει απλά μια πληροφόρηση για μία συνάθροιση λίγων ατόμων σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου και γι’ αυτόν τον λόγο θα γίνει προκαταρκτική εξέταση και όχι ΕΔΕ, έτσι ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχουν στοιχεία». Πάντως δεν έκρυψε τις αμφιβολίες που διατηρεί σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε δεν διακρίνονται ούτε πρόσωπα, ενώ κάποια από τα άτομα φορούν κοντομάνικα, κατά συνέπεια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είναι καλοκαίρι, αν είναι σήμερα, εάν είναι το Πάσχα. Εγώ θα ζητήσω να δω τον χώρο αυτόν όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία, ενώ θα διερευνηθεί εάν τα άτομα αυτά βρέθηκαν εκεί όντως για κάποιο… κορονοπάρτι ή απλώς για ένα διάλειμμα από την κοπιαστική εργασία τους» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ Χαράλαμπος Κοροξενός τόνισε από την πλευρά του: «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί ή εάν έχει συμβεί κάτι. Και εγώ για το συγκεκριμένο περιστατικό έμαθα από τα ΜΜΕ, από όπου πήρε και έκταση. Ξέρω γι’ αυτήν την έρευνα που θα γίνει από την πλευρά της διοίκησης και θα δούμε εάν έχει γίνει κάτι».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα