Αδιανόητη τραγωδία στη Νίκαια! Νταλικέρης σκότωσε 7χρονο κοριτσάκι

Παραβίασε το κόκκινο φανάρι και παρέσυρε το κοριτσάκι και την ανήλικη ξαδέρφη του, που νοσηλεύεται

Σκηνές αλλοφροσύνης και θρήνος βγαλμένος από αρχαία τραγωδία διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια εκατοντάδων περαστικών χθες το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, στη Νίκαια, όταν ο οδηγός ενός φορτηγού παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έστειλε στον θάνατο ένα αγγελούδι μόλις 7 χρόνων, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και την ανήλικη εξαδέλφη της.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν όταν μια γυναίκα κατέβηκε μαζί με την ανήλικη κόρη της και την ανιψιά της από ένα πούλμαν που σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου και, όταν το φανάρι έγινε πράσινο, προσπάθησαν να τον διασχίσουν. Ωστόσο, το φορτηγό-φονιάς παραβίασε το κόκκινο φανάρι για τα οχήματα και έπεσε με ταχύτητα πάνω στα δύο ανήλικα κοριτσάκια, σκοτώνοντας ακαριαία το ένα και τραυματίζοντας σοβαρά το άλλο.

«Η γυναίκα που τα συνόδευε ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν τους είχε δει και δεν κατάλαβε τίποτα. Εμείς ακούμε τα ουρλιαχτά και κάνουμε νόημα στον οδηγό και εκείνη την ώρα σταμάτησε το φορτηγό. Ηταν, όμως, ήδη αργά για το ένα το παιδάκι» περιέγραψε, μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας.

Σαν μορφή τραγωδίας του Αισχύλου, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη τη μονάκριβη κόρη του. «Αυτή η τιμωρία είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια του οδηγού ή ο ίδιος, κι αν είναι άνδρας, να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη, επειδή είμαστε άντρες, για ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Παραβίασε το κόκκινο, επαγγελματίας νταλικέρης, και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει στο νοσοκομείο» ανέφερε σοκαρισμένος από τον τραγικό θάνατο της κορούλας του, προσθέτοντας πως κάθε φορά που άκουγε πως πέθαινε κάποιο παιδί ευχόταν να μην του συμβεί ποτέ.

«Έλεγα χίλιες φορές να πάρει εμένα ο χάρος και όχι το παιδί μου. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου. Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει παιδεία» ψέλλισε με βουρκωμένα μάτια.

Μέσα στον αφόρητο πόνο του, ο τραγικός πατέρας συγκινεί με την απόφασή του να δωρίσει τα όργανα της αδικοχαμένης κορούλας του σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. «Θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα, σε παιδάκια, να ζήσουν» είπε.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και οι άνδρες της Τροχαίας διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα