Συνέλαβαν Πακιστανούς για τον βιασμό 15χρονης

Ζευγάρι «προσφύγων» που διαμένει στο Κέντρο Φιλοξενίας Διαβατών κακοποίησε άγρια ομοεθνή τους

Στα νύχια ενός ζευγαριού Πακιστανών με αρρωστημένες ορέξεις βρέθηκε μια ανήλικη ομοεθνή τους, η οποία έπεσε θύμα βιασμού αλλά και εκβίασης στην περιοχή των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Η απίστευτη καταγγελία της 15χρονης σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου και της 31χρονης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το κορίτσι την Τρίτη, το ζευγάρι των συμπατριωτών της την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της εξαπολύοντας απειλές και χρησιμοποιώντας βία. Η μικρή είπε, ακόμη, ότι νωρίτερα της είχαν ζητήσει να τους πληρώσει 2.000 ευρώ για να τη αφήσουν ελεύθερη, αλλά στη συνέχεια ο άνδρας την κακοποίησε σεξουαλικά με τη βοήθεια της 31χρονης, παρά τα κλάματα και τις εκκλήσεις της να την αφήσουν να φύγει.

Αμέσως μετά, η 15χρονη μάζεψε όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει και πήγε στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε με δάκρυα στα μάτια τη φρικιαστική εμπειρία της στα χέρια των συμπατριωτών της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η άτυχη αλλοδαπή, όλα έγιναν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστόπουλου, στα Διαβατά.

Η ανήλικη περιέγραψε ότι το ζευγάρι την πήγε σε ένα απόμερο σημείο και της φέρθηκε με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο, αδιαφορώντας για τη μικρή της ηλικία και αψηφώντας τα παρακάλια της και τις διαμαρτυρίες της ότι πονούσε. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας έκαναν αμέσως αναζητήσεις και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου και της εκβίασης κατά συναυτουργία. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε διώξεις και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Το 15χρονο κορίτσι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ο οποίος τη βοηθά να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ από την περιπέτεια που πέρασε και, πιθανότατα, θα μετακομίσει σε δομή φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα