Ασύλληπτη γκάφα του Κούγια! Έμπλεξε με ψέματα τον Κλέωνα Γρηγοριάδη σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου

Και εξώδικο στη δημοκρατία για το «τηλεμαϊντανός»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με εξώδικό του προς τη «δημοκρατία» διαμαρτύρεται και υποστηρίζει ότι δεν είναι «τηλεμαϊντανός». Αναφερόμενος μάλιστα σε σχετικό θέμα της εφημερίδας μας, όπου αναφέραμε τις συστάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για υπερβολικές εμφανίσεις δικηγόρων στην τηλεόραση, αναφέρει στο εξώδικό του ότι τον συκοφαντήσαμε και ότι ο ίδιος ουδέποτε είχε σχετική ενόχληση από τον ΔΣΑ.

Ωστόσο η φράση «τηλεμαϊντανός» δεν αποτελεί, κατά τη γνώμη μας, κανενός είδους συκοφαντία, αλλά αυταπόδεικτο γεγονός. Ενας δικηγόρος που εμφανίζεται διαρκώς και σχεδόν καθημερινά στα κανάλια για πάσης φύσεως θέματα (από τις εν εξελίξει δικαστικές υποθέσεις μέχρι το… ποδόσφαιρο), τσακώνεται με παρουσιαστές, μηνύει κόσμο και εξαπολύει απειλές με αυτόν τον τρόπο χαρακτηρίζεται από την κοινή γνώμη. Η λέξη «τηλεμαϊντανός» αφορά την υπερβολική συχνότητα εμφάνισης στα κανάλια και όχι το περιεχόμενο όσων κάποιος αναφέρει εκεί. Ισα ίσα που στους χαρακτηρισμούς μας για τον συγκεκριμένο δικηγόρο ήμασταν εξαιρετικά επιεικείς!

Τρανή απόδειξη, η τελευταία ασύλληπτη γκάφα στην οποία υπέπεσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος εκ των υστέρων ζητεί συγνώμη και… επιείκεια από τους ανθρώπους που συκοφάντησε με χυδαίο τρόπο. Προ ημερών στην αίθουσα του δικαστηρίου που κρίνει την τύχη του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας σε ένα απίστευτο παραλήρημα ανέφερε ότι ο βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου Κλέων Γρηγοριάδης κατηγορήθηκε από τη μητέρα του παιδιού του ότι το αποπλάνησε! «Δεν είδε το παιδί του χρόνια μέχρι να απαλλαγεί και τρέχανε στα δικαστήρια και αυτός και μια δυστυχισμένη μητέρα» ανέφερε επί λέξει.

Ο βουλευτής, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, απάντησε με μήνυση και αγωγή κατά του κ. Κούγια υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για εξωφρενικό ψέμα. Χθες ο κ. Κούγιας, πανικόβλητος, ανασκεύασε ζητώντας συγγνώμη και είπε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορούσε τελικά τον κ. Κλέωνα Γρηγοριάδη, αλλά τον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο, που μάλιστα ήταν πελάτης του! Προφανώς θεώρησε φυσιολογικό να εκθέσει τα προσωπικά δεδομένα πελατών του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…

Το πιο αστείο είναι ότι δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι μπερδεύτηκε επειδή και τα δύο ονόματα των ηθοποιών έχουν… ιστορική προέλευση! Αρα όποιος έχει αρχαίο όνομα μάλλον πρέπει να ανησυχεί μην τον πιάσει στο στόμα του ο κ. Κούγιας.

Ο ποινικολόγος, φοβούμενος προφανώς τις νομικές συνέπειες της απίστευτης δυσφήμησης προς τον βουλευτή, είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί του για να του ζητήσει συγνώμη. Δύσκολο πάντως ο κ. Γρηγοριάδης να κάνει πίσω έπειτα από τέτοια βαρύτατη κατηγορία που έκανε τον γύρο των μέσων ενημέρωσης…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα