Δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής! Μπροστά στον 8χρονο γιο τους εκτέλεσε την 36χρονη ο 39χρονος

Σπρωγμένος από την ερωτική απόρριψη και τη μανία για εκδίκηση, ένας 39χρονος εργάτης σε μεταλλουργείο εκτέλεσε με καραμπίνα την 36χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε στο πρόσωπό του την κάννη του κυνηγετικού όπλου και αυτοπυροβολήθηκε, αδιαφορώντας για το ότι ήταν μπροστά ο 8χρονος γιος του, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι από τα σκάγια!

Το άγριο φονικό, που συντάραξε το πανελλήνιο, συνέβη γύρω στις 6 χθες το πρωί, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο το μικρό αγόρι, καθώς δεν είχε σχολείο λόγω των εκλογών. Η 12χρονη αδελφή του 8χρονου μαθητή της α΄ δημοτικού δεν ήταν μπροστά στην αιματοβαμμένη σκηνή, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς της! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 39χρονος, μην μπορώντας να δεχθεί ότι η 36χρονη σύζυγός του σκόπευε να τον εγκαταλείψει, άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και την πυροβόλησε μέσα στο παιδικό δωμάτιο, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Εν συνεχεία, ο ίδιος έγραψε τον επίλογο της οικογενειακής τραγωδίας, πηγαίνοντας στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, στρέφοντας στο μέρος του το όπλο και πατώντας τη σκανδάλη μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου γιου του, ο οποίος είδε και τους δύο γονείς του να κείτονται νεκροί μέσα σε λίμνες αίματος. Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι, όμως, πως το αγοράκι περπατούσε επί ώρες πάνω στα αίματα σε κατάσταση πανικού, όπως προκύπτει από τις πατημασιές που υπήρχαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας! Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, καθώς φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης του. Τα πτώματα της 36χρονης και του 39χρονου φονιά και αυτόχειρα εντόπισε η μητέρα της άτυχης γυναίκας, όταν κατάφερε να μπει στο σπίτι με τη βοήθεια ενός ξυλουργού που έσπασε την κλειδωμένη πόρτα!

Μαρτυρία

«Ηταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Μάζευε τα πράγματά της χθες, να φύγει, και αυτός δεν την άφηνε και πήρε το όπλο και τη σκότωσε. Ηθελε να χωρίσει, είχαν χωρίσει και άλλη φορά απ’ όσο γνωρίζω» ανέφερε με σπασμένη φωνή συγγενής της 36χρονης μητέρας, η οποία καταγόταν από την Ιερισσό. Ο ίδιος, μιλώντας στο newsit.gr, αποκάλυψε ότι το θύμα σχεδίαζε να φύγει από το σπίτι και, μάλιστα, είχε μαζέψει τα πράγματά του από το προηγούμενο βράδυ. Την ίδια ώρα, κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για ένα αγαπημένο ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. «Δεν το πιστεύαμε όταν το μάθαμε, φαίνονταν μια χαρά, είχαν φτιάξει καινούργιο σπίτι, πρόσεχαν τα παιδιά τους, ο 39χρονος ήταν εργατικός. Βέβαια, αν είχαν οικογενειακά προβλήματα μέσα στο σπίτι, δεν το γνωρίζω.

Έχουν ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι και, δυστυχώς, έγιναν όλα μπροστά στα μάτια του αγοριού» ανέφερε ένας εξ αυτών. Συγγενής του ζευγαριού τόνισε πως τίποτα τις τελευταίες ημέρες δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε χθες το πρωί. «Δεν έδειχναν να έχουν προβλήματα. Χθες (ενν.: προχθές) είδα τον 39χρονο, με ρώτησε πώς βλέπω τα αποτελέσματα των εκλογών, έδειχναν μια χαρά. Μου φαίνεται περίεργο αυτό που έγινε, πώς όπλισε το χέρι του. Είναι λυπηρό» είπε.

Τέλος, σοκαρισμένος από την τραγωδία δήλωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στρατονίκης Νίκος Αντωνίου, ο οποίος τόνισε πως ως εξωτερικός παρατηρητής έβλεπε όλα να κυλούν ομαλά στη ζωή της οικογένειας. Από τη μακροσκοπική εξέταση που έγινε στα δύο άψυχα σώματα διαπιστώθηκε ότι η 36χρονη, η οποία εντοπίστηκε πάνω στο παιδικό κρεβάτι, δέχτηκε τέσσερις βολές από την καραμπίνα που κρατούσε ο 39χρονος. Σύμφωνα, επίσης, με την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγγελίδου, η άτυχη γυναίκα φέρει μία βολή στην πλάτη και από μία στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη, ενώ φέρεται ότι έβαλε το χέρι της στο πρόσωπο για να καλυφθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα