Κως: Προφυλακίστηκε ο Μπανγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της Αναστάζια!

Στην ανακρίτρια αρνήθηκε όσα το καταλογίζονται και αλλάζοντας όσα είχε πει αρχικά υποστήριξε ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την αδικοχαμένη κοπέλα!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος θεωρείται ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, στις Αλυκές της Κω!

Ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της όμορφης Πολωνής (σ.σ.: ως αργά χθες δεν του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία) πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως συνήγορός του και επί δύο ώρες έδινε εξηγήσεις στη δικαστική λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ζαφείρη Δρόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του καταλογίζονται και άλλαξε όσα είχε πει προανακριτικά, υποστηρίζοντας ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την αδικοχαμένη κοπέλα!

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως έφυγαν με την 27χρονη από το σούπερ μάρκετ και πήγαν στο σπίτι του, όπου εκείνη τού ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, λίγο αφότου έφυγαν από το σπίτι του άφησε την Αναστάζια σε κεντρικό σημείο της περιοχής προκειμένου να επιστρέψει μόνη της στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

«Πάρε την και φύγε»

Κομβικής σημασίας από τις Αρχές θεωρείται η κατάθεση του Πακιστανού συγκατοίκου του προφυλακισμένου πλέον 32χρονου. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» περιέγραψε όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 12ης Ιουνίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της όμορφης Πολωνής. Οπως είπε ο Γκούλαν, εκείνο το βράδυ επέστρεψε μετά τη δουλειά στο σπίτι, όπου τους τελευταίους δύο μήνες συγκατοικούσε με τον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό, και είδε τον συγκάτοικό του να πίνει μπίρες στο σαλονάκι με την 27χρονη.

«Οταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Οταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω: “Τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε”. Δεν μ’ αρέσουν αυτά, γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό» ανέφερε ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου και πρόσθεσε:

Πήγε έξω

«Μετά πήγε έξω (σ.σ.: ο συγκάτοικός του). Εκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα, στις 23.00 η ώρα». Σύμφωνα με όσα πρόσθεσε, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα ξύπνησε και διαπίστωσε ότι ο 32χρονος είχε φύγει, με αποτέλεσμα να του τηλεφωνήσει για να δει αν είναι καλά. Ομως ο Μπανγκλαντεσιανός είχε κλείσει το κινητό του και ο Γκούλαν προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί του μία ώρα αργότερα, χωρίς αποτέλεσμα και αυτή τη φορά. «Ποτέ δεν την είχα δει εγώ (σ.σ.: την 27χρονη). Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ» κατέληξε ο συγκάτοικος του 32χρονου, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν ο προφυλακισμένος αλλοδαπός στραγγάλισε την άτυχη κοπέλα.

Η οικογένεια της Αναστάζια δήλωσε, μέσω του δικηγόρου της, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου. «Περιμένουν (σ.σ.: οι συγγενείς του θύματος) τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική, ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μία υπόθεση η οποία είναι ανοιχτή, γιατί σήμερα (σ.σ.: χθες) ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται» δήλωσε ο δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας μιλώντας στη «Ροδιακή».

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η 27χρονη με τον σύντροφό της, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, καθώς και εκείνα από την ανάλυση του βιολογικού υλικού που βρέθηκε στα νύχια της αδικοχαμένης Αναστάζια.


Εθελόντρια περιγράφει πώς βρήκε το πτώμα: Η μυρωδιά ήταν έντονη, έσκαβα με ένα κοντάρι!

Ανατριχίλα προκαλούν όσα είπε η γυναίκα που εντόπισε το πτώμα της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία. Όπως ανέφερε η εθελόντρια της ομάδας διάσωσης που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της όμορφης Πολωνής, η δυσωδία που αναδιδόταν από το σημείο, όπου ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν νεκρή την 27χρονη, την οδήγησε στο άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας.

Η ίδια τόνισε πως βρήκε το πτώμα καλυμμένο με κλαδιά, ώστε να μην είναι εύκολο να εντοπιστεί. «Με δύο κινήσεις σήκωσα όσο πιο πολλά στάχυα μπορούσα και, δυστυχώς, βρήκαμε την άτυχη κοπέλα» εξήγησε η Αννα, η οποία συμμετείχε εθελοντικά στην επιχείρηση εντοπισμού της 27χρονης. Όπως τόνισε, έσκαψε στο χώμα με ένα κοντάρι για να βρει το πτώμα: «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Ήταν εκεί που η αδρεναλίνη ήταν στο κατακόρυφο.

Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται εκεί και ήμουν στο σημείο που έπρεπε να αναζητήσω βοήθεια» δήλωσε η εθελόντρια, μιλώντας στην ΕΡΤ. Τέλος, αποκάλυψε ότι ζήτησε βοήθεια από μια άλλη κοπέλα, η οποία έφτασε στο σημείο, και μαζί απομάκρυναν όλα τα στάχυα και τα κλαδιά. Το άψυχο κορμί της Αναστάζια εντοπίστηκε κάτω από ένα δέντρο στην περιοχή Αλυκές το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Ηταν γυμνή ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα!


Μητέρα 27χρονης: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της»

Στη στήριξη του 28χρονου συντρόφου της κόρης της, o οποίος από ορισμένους θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της, επιμένει η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην Κω.

Παράλληλα, στη μακροσκελή ανάρτησή της στη σελίδα του facebook με τον τίτλο «POLACY W GRECJI» η μητέρα της άτυχης κοπέλας ρίχνει ευθείες βολές στις αστυνομικές Aρχές του ελληνικού νησιού, υποστηρίζοντας πως καθυστέρησαν να ενεργήσουν.

«Είμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» έγραψε η χαροκαμένη μητέρα στην αρχή της ανάρτησής της και, στη συνέχεια, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει κάτι τέτοιο: «Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνισή της και το ανέφερε αμέσως και στην Αστυνομία, στέλνοντάς τους και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πού βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη τη νύχτα, αλλά η Αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα, θα ζούσε η κόρη μου. Οσο έστελνε τις τοποθεσίες, το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

Με δήλωσή του στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια τόνισε ότι με την 27χρονη σχεδίαζαν να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά. «Ημασταν μαζί για δέκα ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ηταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Τώρα, απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην Κόλαση» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχαήλ Σλιβίνσκι. Η μητέρα της όμορφης Πολωνής και ο επί σειρά ετών σύντροφός της, που έχουν ήδη αναχωρήσει από την Κω, πήραν το πράσινο φως για να παραλάβουν τη σορό της 27χρονης και να κινήσουν διαδικασίες για τη μεταφορά της στην πατρίδα τους, όπου θα ταφεί.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα