Πάρος και Κουφονήσια με το SuperRunner Jet… ΚΑΙ ΣΥ JET!

Ποιος είναι για αυτό το καλοκαίρι ο προορισμός σου; Η Πάρος, το ονειρεμένο νησί των Κυκλάδων ή τα συνώνυμα του… παραδείσου, Κουφονήσια, με τις εξωτικές παραλίες;

Στην Πάροη φυσική ομορφιά συναντά την ιστορία και την απόλαυση. Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, για κάθε είδους διακοπών. Είτε αναζητάτε τον άνεμο για kite και wind surf, είτε θέλετε να ζήσετε ένα κυκλαδίτικο παραμύθι κρυμμένο στα σοκάκια του νησιού, η Πάρος θα σας χαρίσει απλόχερα αυτό ακριβώς που επιθυμείτε!

Αν θέλετε ένα παραδεισένιο σκηνικό με γαλαζοπράσινα νερά και ψιλή άμμο… τότε, η «Καραϊβική της Ελλάδας», τα Κουφονήσια δηλαδή, είναι ο προορισμός σας!

Ό,τι και αν επιλέξεις, το SuperRunner Jet θα σε ταξιδέψει σε χρόνο ρεκόρ (Πάρος, 3,35′ και Κουφονήσια 5,10′ – Από Πειραιά) για να μην χάσεις ούτε λεπτό από τις βουτιές σου!

Καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά στις 08:45 προς:

  • Μύκονος: σε 2 ώρες & 50 λεπτά (Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο & Κυριακή)
  • Πάρος: σε 3 ώρες & 35 λεπτά
  • Νάξος: σε 4 ώρες & 15 λεπτά
  • Κουφονήσια: σε 5 ώρες & 10 λεπτά (Κάθε Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή)

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ!

Ταξιδέψτε με το SuperRunner Jet με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα