Δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο & Μήλο, με το CHAMPION JET 2!

Θέλεις να αναχωρήσεις για τις διακοπές σου από νωρίς το πρωί για να… κερδίσεις όλη την ημέρα; Δεν προλαβαίνεις, θέλεις το… χρόνο σου και σε βολεύει το απογευματάκι;

Όποια και να είναι η απάντησή σου, με το CHAMPION JET 2 μπορείς να αναχωρήσεις από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, καθημερνά στις 07:40 και στις 15:50!

Απόλαυσε το ταξίδι για το αγαπημένο σου νησί, με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

ΚΑΙ ΕΣΥ JET!

Ταξιδέψτε με το CHAMPION JET 2, τον πρωταθλητή του Αιγαίου με δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο & Μήλο.

Καθημερινά από Πειραιά στις 7:40 & στις 15:50 προς:

  • Σέριφος: σε 2.05’
  • Σίφνος: σε 2.30’
  • Μήλος: σε 3.25’

Ταξιδέψτε με τον ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα