Πρόκληση του πρώην αρχηγού των Bad Blue Boys

«Οι φίλοι της ΑΕΚ θα γίνουν γκούλας»

Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο απανθρωπιάς οι Κροάτες και λένε, αλλά κυρίως γράφουν, ό,τι τους κατέβει! Ετσι, σε μια προκλητική ανάρτηση στο facebook, ο πρώην επικεφαλής των Bad Blue Boys Ντένις Σέλερ ανέφερε πως οι φίλοι της ΑΕΚ θα γίνουν κρέας για γκούλας.

Μιλάμε για εμετική ανάρτηση (χωρίς καμία αντίδραση από την κροατική κυβέρνηση ή την Ντιναμό) από Σέλερ, που έχει πολεμήσει και στην Ουκρανία με το Τάγμα Aζόφ.

Ο πρώην επικεφαλής των Bad Blue Boys ανέβασε μια φωτογραφία με τον δικηγόρο Νταβόριν Κάρατσιτς, που χθες προκαλούσε δηλώνοντας πως «οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», και εν συνεχεία έκανε μια ανάρτηση που προκαλεί εμετό και δείχνει το… πνεύμα των δολοφόνων που σκότωσαν τον Μιχάλη και προκάλεσαν τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Για τους Τούρκους πρόσφυγες (σ.σ.: εννοεί τους φίλους της ΑΕΚ) και τους βρικόλακες Ρώσους λέμε “καλώς τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το πεπερόνι και τις πατάτες σε αφθονία” – για ένα καλό γκούλας χρειαζόμαστε μόνο κρέας» ανέφερε. Δυστυχώς, αυτοί οι «άνθρωποι» ζουν ελεύθεροι στις κοινωνίες…


«Βόμβες» συμπαράστασης στους Κροάτες από χούλιγκαν της Ντιναμό Κιέβου

Η ουκρανική Ντιναμό Κιέβου αντιμετωπίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον Αρη και οι οπαδοί της, που είναι αδελφοποιημένοι με τους Κροάτες, φρόντισαν να τους συμπαρασταθούν στέλνοντας ένα απαράδεκτο μήνυμα στα social media.

Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν δύο ρουκέτες στις οποίες έγραψαν «Free BBB» («Ελευθερώστε τους BBB») και «04.08.2023, Athens, BBB are kings of Europe» («Οι BBB είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης»).

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών των social media, οι οποίοι στα σχόλιά τους επιτέθηκαν κατά των οπαδών της Ντιναμό Κιέβου με εξίσου ακραίους χαρακτηρισμούς…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα