Το «θέατρο» του 39χρονου δολοφόνου της Γεωργίας

Ισχυρίστηκε πως η άτυχη συντροφός του τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της, εμφανίζοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ένα ρούχο της, το οποίο δήθεν φορούσε προτού εξαφανιστεί

Επί μία εβδομάδα το «έπαιζε» ανήξερος μπροστά στους αστυνομικούς και στις τηλεοπτικές κάμερες ο 39χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη 41χρονη έγκυο σύντροφό του, με τη βοήθεια ενός φίλου του, και στη συνέχεια έβαλε το άψυχο σώμα της σε ένα μπαούλο και το πέταξε σε απόμερη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής!

Εφτασε, δε, στο σημείο να ισχυριστεί πως η άτυχη Γεωργία Μουράτη τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της, γράφοντάς του ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό ταμείο τους, και να εμφανίσει σε τηλεοπτική εκπομπή ένα ρούχο της, το οποίο δήθεν φορούσε προτού χαθούν τα ίχνη της, αφήνοντας τα εννοηθεί ότι η 41χρονη επέστρεψε κάποια στιγμή στο σπίτι τους και στη συνέχεια έφυγε ξανά, σε μια υπόθεση που θυμίζει σε αρκετά σημεία της εκείνη του Δάνου Μουρατίδη.

«Αγγελικό πρόσωπο»

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος τότε «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο», όπως είχε χαρακτηριστεί ο Μουρατίδης από τα μέσα ενημέρωσης, στραγγάλισε την 20χρονη σύντροφό του Κική Κούσογλου την ώρα που κοιμόταν και κατόπιν έδινε παράσταση επί μήνες ψάχνοντάς τη με αγωνία και δηλώνοντας συντετριμμένος στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» ότι η αδικοχαμένη κοπέλα τον εγκατέλειψε τον Απρίλιο του 2005 για να βρει μια… καλύτερη ζωή.

«Ξέραμε ότι θα ζούσαμε μια επανάληψη του Δάνου και της Κικής» φέρεται ότι έλεγαν και ξαναέλεγαν άτομα από το περιβάλλον της Γεωργίας, προτού καν αποκαλυφθεί ότι πίσω από το ειδεχθές έγκλημα κρύβεται ο επί τρία χρόνια σύντροφός της, που είχε φτάσει στο σημείο να «χτυπήσει» τατουάζ με το όνομα της 41χρονης, αλλά δεν δίστασε να της αφαιρέσει τη ζωή!

Το αιματοβαμμένο κουβάρι της στυγερής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται προχθές το μεσημέρι, όταν ο 34χρονος φίλος του 39χρονου εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς και ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου, όχι όμως τη δολοφονία της, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο όπου μαζί με τον συγκατηγορούμενό του είχαν πετάξει τη σορό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσε ο 39χρονος για να τον πείσει να διαπράξουν το έγκλημα προέβλεπε να σκηνοθετήσουν ψεύτικη ληστεία σε βάρος της 41χρονης, ώστε να την ακινητοποιήσουν, και στη συνέχεια να πάνε στο πατρικό σπίτι της απ’ όπου θα έκλεβαν οικονομίες ύψους 7.000 με 8.000 ευρώ από τους γονείς της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε μερίδιο από τα χρήματα, τα οποία είχε ανάγκη εξαιτίας οικονομικών δυσχερειών που αντιμετώπιζε. Περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς έγινε η δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη, η οποία διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήταν μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από τον πρώτο γάμο της, είπε πως γύρω στις 11 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του φίλου του, με σβηστά τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

Μόλις είδε τον 39χρονο και την 41χρονη να μπαίνουν στο σπίτι, όρμησε πάνω στην άτυχη γυναίκα και την απείλησε με μαχαίρι, αναγκάζοντάς τη να τον ακολουθήσει μέχρι την κρεβατοκάμαρα, όπου την έδεσε με χειροπέδες και της έκλεισε το στόμα και τα μάτια με ταινία συσκευασίας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, στη συνέχεια ο 39χρονος τού πήρε το μαχαίρι και του έκανε νόημα να κατέβει στο αυτοκίνητό του. «Δέκα λεπτά αργότερα κατέβηκε και μου ζήτησε βοήθεια, λέγοντας ότι η σύντροφός του είναι νεκρή» είπε ο 34χρονος στους άφωνους αστυνομικούς, επισημαίνοντας πως βρήκε τη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος. Από εκείνο το σημείο, οι δύο άνδρες έδωσαν «αγώνα» για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αδικοχαμένης εγκύου, το άψυχο σώμα της οποίας τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο και το μετέφεραν με το αυτοκίνητο του 34χρονου τέσσερα χιλιόμετρα ανατολικά του Μονοπήγαδου, στη δημοτική ενότητα Βασιλικών του Δήμου Θέρμης, όπου το έριξαν σε θάμνους.

Κάμερες ασφαλείας

Οι κινήσεις τους μπροστά από την οικοδομή του διαμερίσματος, καθώς επίσης και η πορεία του αυτοκινήτου, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων εξετάστηκε από τις Αρχές. Σε συνδυασμό με τις απορρίψεις διάφορων αντικειμένων, τη μεταφορά της βαλίτσας, τύπου μπαούλο, και τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν πάνω στο στρώμα στο οποίο δολοφονήθηκε η 41χρονη έστρεψαν τις αστυνομικές έρευνες προς τον 39χρονο.

Σε αντίθεση με τον 34χρονο, ο οποίος «λύγισε» και ομολόγησε την εμπλοκή του στο έγκλημα, ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας κρατούσε ως αργά χθες σκληρή στάση και εξεταζόμενος από αστυνομικούς δήλωνε άγνοια για την τύχη της δολοφονημένης γυναίκας, η εξαφάνιση της οποία δηλώθηκε στις 2 Ιανουαρίου. Σε βάρος τόσο του ίδιου όσο και του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή κύησης, ληστεία (σ.σ.: κατηγορούνται ότι πήραν 80 ευρώ που είχε πάνω του το θύμα), καθώς επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Δέχτηκε 3 φονικά χτυπήματα με μαχαίρι

Σήμερα ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας και ο φίλος του θα οδηγηθούν στον 4ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους για όσα φρικτά διέπραξαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φώτη Χατζηνικολάου, η σορός της 41χρονης φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα και διατομή όλων των αγγείων. Τα χτυπήματα στη Γεωργία ήταν τρία και έγιναν με κουζινομάχαιρο, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία, από την οποία επήλθε ο θάνατός της.


«Ήξερα, μόλις βγήκε στα κανάλια, ότι την “έφαγε”»

Σοκάρει η μαρτυρία της πρώην συζύγου του 39χρονου Ακη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος άνδρας όχι μόνο αρνιόταν πεισματικά να εργαστεί και ζούσε με τα χρήματα των εκάστοτε ερωτικών παρτενέρ του, αλλά επιπλέον τις κακοποιούσε συστηματικά!

Μάλιστα, λίγες ημέρες προτού μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη 41χρονη έγκυο σύντροφό του, ο ίδιος φέρεται ότι της ζητούσε επίμονα να του δώσει χρήματα. Οταν εκείνη αρνήθηκε, αποφάσισε να σκηνοθετήσει την αιματηρή ληστεία στο διαμέρισμά τους με συνεργό τον 34χρονο συγκατηγορούμενό του! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 39χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του, πάνω στην οποία ξεσπούσε όλη την οργή του κάθε φορά που αρνιόταν να του δώσει χρήματα.

«Ηξερα, μόλις βγήκε στα κανάλια, ότι αυτός την “έφαγε”, δεν υπολογίζει τίποτα» δήλωσε η πρώην σύζυγος του 39χρονου, που επιμένει να αρνείται την εμπλοκή του στην αιματοβαμμένη υπόθεση. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, όλες οι ερωμένες του πρώην συζύγου της, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού, ενώ ο ίδιος είχε εμμονή με τις γυναίκες.

«Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό» αποκάλυψε και, αμέσως μετά, ανέφερε: «Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα». Οπως δήλωσε, ακόμη, ο 39χρονος γινόταν βίαιος απέναντι στα παιδιά του, που ήταν παρόντα σε πολλά περιστατικά ξυλοδαρμού της, έκλεβε μέσα από το σπίτι, ενώ μία φορά πήρε ακόμη και τον σταυρό του παιδιού του! «Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε, δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο, γιατί μου έλεγε “τον έχεις φίλο”» είπε. Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο 39χρονος υπήρξε δίγαμος, καθώς το διαζύγιό τους «βγήκε τον Δεκέμβριο του 2018 και αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο».

Οπως υποστήριξε, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως διανομέας, έψαχνε γυναίκες για να τους «τρώει» χρήματα. «Μία εργαζόταν, μία έφευγε. Εκμεταλλευόταν τις γυναίκες, τις κακοποιούσε. Τις έκλεβε, έκλεβε χρυσαφικά, λεφτά. Εκλεβε χρυσαφικά, αλλά δεν πήγαινε ο ίδιος στο ενεχυροδανειστήριο, πήγαινε φίλος του…» είπε. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τα φονικά κύματα κακοκαιρίας δοκίμαζαν τη Θεσσαλία, ο 39χρονος έκανε ασυνάρτητα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για εκείνον η καταστροφή συνδεόταν, μεταξύ άλλων, με τις νέες ταυτότητες! «Αχρηστε διαβολεμένε πρωθυπουργέ… πήγες να βγάλεις τις νέες ταυτότητες στον Βόλο με υπουργό από την Καρδίτσα και πνίγηκε η Θεσσαλία. Μυαλό δεν έβαλες… Αύριο, Δευτέρα 25 του μήνα, ξεκινάς πάλι το έργο του διαβόλου και πάλι έρχεται θεομηνία με σφοδρή κακοκαιρία» ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις του.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα