Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο σε υπόνομο στα Εξάρχεια

Εντοπίστηκε από συνεργείο αποφράξεων στο σύστημα αποχέτευσης του κτιρίου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης-θρίλερ με το νεκρό έμβρυο, το οποίο εντοπίστηκε προχθές το απόγευμα από έναν υπάλληλο συνεργείου αποφράξεων στο σύστημα αποχέτευσης του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, επί της οδού Σόλωνος, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές Aρχές!

Φως στη φρικιαστική υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην «καρδιά» της Αθήνας αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που επρόκειτο να διενεργηθεί χθες στο έμβρυο. Την ίδια ώρα, κομβικής σημασίας για την έρευνα θεωρούνται από τους αστυνομικούς οι καταθέσεις προσώπων που ενδεχομένως να λύσουν με όσα θα πουν τον γρίφο σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας που κυοφορούσε το έμβρυο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εισαγγελέας έχει ήδη δώσει εντολή να κληθούν για κατάθεση όλες οι γυναίκες τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στην κατάσταση των επισκεπτών της οργάνωσης, καθώς θεωρείται αρκετά πιθανό κάποια από τις εγκύους που είχαν επισκεφθεί τα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης να απέβαλε ή να γέννησε κρυφά στις τουαλέτες και στη συνέχεια να εξαφανίστηκε, δίχως να πει το παραμικρό.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών Αρχών έχουν μπει πρόσωπα-κλειδιά που εργάζονται εθελοντικά στα γραφεία της ανθρωπιστικής οργάνωσης, τα οποία βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου επί της οδού Σόλωνος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη κληθεί να δώσουν κατάθεση η γιατρός της βάρδιας κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η μακάβρια ανακάλυψη και μία κοινωνική λειτουργός, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως δεν θυμούνται να τους επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη ημέρα κάποια έγκυος γυναίκα και πρόσθεσαν ότι πολλές γυναίκες περιμένουν σχεδόν σε καθημερινή βάση να εξεταστούν από γυναικολόγο της οργάνωσης.

Η ανατριχιαστική υπόθεση, που προκαλεί κόμπο στον λαιμό και των πιο ψύχραιμων, αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν υπάλληλος συνεργείου αποφράξεων, που πραγματοποιούσε εργασίες έξω από τα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης στην οδό Σόλωνος, έχοντας τοποθετήσει μικροκάμερα μέσα σε σωλήνα για να βρει σε ποιο σημείο ήταν βουλωμένος, παρατήρησε κάτι που έμοιαζε με νεογνό. Αφού κατάφερε να βγάλει ό,τι υπήρχε μέσα στον σωλήνα, ο υπάλληλος διαπίστωσε με φρίκη ότι πρόκειται όντως για έμβρυο και έτρεξε να ειδοποιήσει τους υπευθύνους των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι θα ενημέρωναν εκείνοι την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Ομως, αντί να ειδοποιήσουν άμεσα τις Αρχές, όπως είχαν δεσμευτεί, εκείνοι έβαλαν το έμβρυο με τον ομφάλιο λώρο (!) σε ειδικό… ψυγείο και περίμεναν!

Τελικά, μετά το τέλος της βάρδιάς του, γύρω στις 18.30, ο υπάλληλος σκέφτηκε ότι το πιο σωστό θα ήταν να ενημερώσει για το περιστατικό και τον υπεύθυνο της εταιρίας στην οποία εργάζεται και εμφανίστηκε ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα φρικιαστικά συνέβησαν. Μάλιστα, ο υπάλληλος της εταιρίας αποφράξεων φέρεται ότι έδειξε στους έκπληκτους αστυνομικούς και φωτογραφίες που απεικόνιζαν το μακάβριο εύρημα και οι οποίες επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του!

Υστερα από αυτό, αστυνομικοί έσπευσαν στα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και εντόπισαν τους υπευθύνους των γραφείων της οργάνωσης, που στην ερώτηση γιατί δεν ειδοποίησαν τις Αρχές, ως όφειλαν, απάντησαν ότι σκόπευαν να ενημερώσουν την Ιατροδικαστική Υπηρεσία το πρωί της επόμενης ημέρας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα